čtvrtek 9. února 2017

Skandální blondýna...

....tímto se stavím do fronty mezi všechny zaříkávače zimy a přivolávače jara, nikoliv ale pampeliškami nebo prvosenkami, ale erotickým nábojem. Prostě k jaru patří sexuální napětí, milování, páření, mazlení. Dnes celé ráno v rádiu bylo jen a jen o sexu, o sexuálních touhách, až se moderátoři sami divili, jak to s nimi mlátí.
Časopis People Magazine se rozhodl vyjít jaru naproti a rozdal svým respondentům dva úkoly...s jakou celebritou by si přáli skončit v posteli a proč zrovna s ní. Dost bylo vážných témat, dost bylo cest a konců, proč se nepobavit a neudělat si také takovou anketu.
Takže moji milí ...bráno samozřejmě s nadhledem a humorem...

1.ROCKER ....prolezlý , protřelý rocker. Jsem rockem a hard rockem odkojená, je to moje srdeční záležitost a nikdy nedokážu neposlouchat tento směr, udává rytmus mého srdce, což sedí, nedokážu být v klidu jako tato hudba.
AXL ROSE ze skupiny GUNS N ROSES splňuje všechny moje požadavky na totálního, excentrického, egomaniakálního blázna, který když začal zpívat nejslavnější skladbu November rain, děvčata měnila spodní prádlo a já s nimi.



2. VYSLOUŽILÝ KUREVNÍK ...muž mnoha tváří, mnoha hereckých poloh, ďábel, rebel, šílenec.....JACK NICHOLSON . Když vidím jeho úsměv, jeho gesta, jeho chůzi...přesně vím, že bych mu podlehla a nemusela bych se do ničeho nutit, stejně jako stovky žen, které prošly jeho životem. Není to prvoplánovaný krasavec, ale má charizma a když ho v dabingu mluví pan Švehlík...wow.
Mám ráda mnoho jeho filmů, ale miluju a stále dokola si pouštím LEPŠÍ POZDĚ NEŽ POZDĚJI, kde hraje stárnoucího playboje, který se poprvé v životě zamiluje....doporučuji.



3. KOLOUŠEK ....nádherný, mužný typ chlapa, seriálový hrdina....když ho nechali tvůrci seriálu HRA O TRŮNY zemřít, byl z toho mezi příznivci státní smutek... Jon Snow zemřel, byl odejit...aby se zase vrátil, prostě ten fenomenální seriál by byl bez něj jako vánoce bez stromečku.
KIT HARINGTON je britským hercem a o čem bychom si spolu mohli povídat...o tom, jaké je to být Kozorohem a mohli bychom si spolu užívat 26.12. jako narozeninový den / bohužel nás dělí několik desítek let /.



4. HEZOUNEK ....zraje jako víno, čím víc šedin, tím víc je atraktivnější. Před 20lety jsem hltala seriál POHOTOVOST, kde hrál GEORGE CLOONEY jednu z hlavních postav, byl to tenkrát docela neznámý herec, který se s lety popasoval se ctí, hraje celkem kvalitní filmy...ovšem jednu vášeň , za kterou ho na rozdíl ode mé maličkosti platí královsky, máme společnou...rádi si dáváme kávičku od Nescafe.



......blondýna se velice zodpovědně postavila k vítání jara, k hledání odpovědi oblíbeného magazínu. Předpokládám, že nikoho neurazím a když ano, má smůlu, jsem skandální blondýna, která poodhalila své nitro a stejně jako paní Holubová z ÚČASTNÍKŮ ZÁJEZDU , která si při milování vzpomínala na pekařského učně, já si vybavím některého z těchto pánů, protože pro mě mají kouzlo.
Sněženkami, bledulemi a krásnými muži jaru vstříc....

42 komentářů:

  1. Až na Nicholsona.Nedovedu říci proč, ale nemám ho ráda. Nikdy jsem nebyla ten typ, který by do svých představ zval celebrity. Měla jsem spolužačku, která omdlevala při zmínce o Gottovi.

    OdpovědětVymazat
  2. Já tedy přivolávám jaro aktivně a ne hypoteticky, ale když už by na to došlo, asi by se nějaký "pan celebrita" taky našel...

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, bloncko, vzala jsi to pěkně od podlahy! Až taková je to výzva? Asi se urvu a taky spáchám podobný článek. Ale musí být ČTYŘI? Proč vlastně ne?!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak proto to rozverné veršování v komentáři pod mými vejci, na blondýnka jdou jarní touhy!

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy Simi, měla jsi se dnes přidat ráno v tom studiu ve vysílání, tady s těmi úžasnými "muži". Bavila jsem se, tím tak, že jsem si myslela, že ty kalhotky jsi měnila též nyní v době přítomné. A to byla vzpomínka, aha! Tvé typy jsou k sežrání všechny, jen toho "hezkounka" bych nemusela, tedy kdyby mi ho někdo hooodně nutil. No a Prvoplánovaný krasavec, který má "něco" v sobě mi dělá občas ambulantní společnost skoro dvanáct let, i proto jsem ti kdysi psala, že krása není u muže vše. Hru o trůny jsem nesledovala a toho tvého zajíčka bych já vyměnila za Vojtu Dyka. Jinak..., super, souhlas, máš dobrý vkus,coby ženská!

    OdpovědětVymazat
  6. [2]: Baruško ty vždycky pobavíš, ty si myslíš že ti Drahý nikdy nezestárne a nebude z něj taky jednou dědek? Děvče, jsi ještě mladé a naivní, ale hodiny odbíjejí všem stejně nejen Gibsonovi.   

    OdpovědětVymazat
  7. [4]:  Ajaj...  na blondýnku

    OdpovědětVymazat
  8. Nechci zase mačkat rudá tlačítka, ale ten poslední pán by se spíše vyjímal v černých silonkách a korzetu, stejně tak jako Marlen Ditrichová v něměcké uniformě s pancéřovou pěstí přes rameno. Herecké idoly  Heiliwoodu, kteří nezažili v životě žádnou válku  to je  výhradně pánský klub, a jejich děti jsou buď potomci jejich řidičů, a nebo adoptované z Afriky. Měnit si kvůli nim spodní prádlo je politováníhodný omyl....

    OdpovědětVymazat
  9. Lidská duše je hluboká, a orientace se prostě překřižují. Zkuste Klimova, Rodinné album. Vždy s hrůzou vzpomínám na akademika H., nositele nobelovy ceny, jak se po mírném přinapití na nějakém vědeckém večírku znenadání jako duch objevil oblečený v dámských šatech, a zápasnický  výraz jeho manželky, která ho uchopila za nejbližší část oděvu, a brutálně odtáhla bleskově z dohledu. Na Seznam.cz teď vyšla podivuhodná matoucí zpráva o vyšetřování eskortních služeb pro Pražský hrad, které prý existovaly již za prezidenta Klause....

    OdpovědětVymazat
  10. Och, takze ja stojim ve fronte na Clooneyho s tebou! A rockera chci Bona Joviho, kdyby slo pred dvaceti lety nezlobila bych se, ale ted ho taky beru! Pak Rogera Federera, prosim! A Heath Ledger kdyby chtel vstat z mrtvych. A aby se Cesi neurazili...tak Roman Zach

    OdpovědětVymazat
  11. Tož cérko, rocker dobrý toho bych taky brala, měla jsem vždycky slabost pro chlapy z dlouhými vlasy Moje drahá polovička byla taky vlasatá a na druhé rande přišel ostříhaný, myslela jsem, že mě klepne Koloušek by stál taky za hřích Můj miláček byl dlouhá léta Palo Habera, samozřejmě než se ostříhal No a teď babičko zpátky na zem, ale sen to byl krásný, dík za něj Simčo

    OdpovědětVymazat
  12. Simčo, velice dobrý výběr. Já bych tam ještě přidala Jiřího Bartošku.

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych jaro klidně přivolávala se zpěvákem Adamem Levinem nebo biatlonistou Martinem Fourcadem. Já ráda tyhle tmavé typy...

    OdpovědětVymazat
  14. A není lepší, než nějaký cizouš, chlap vlastní?

    OdpovědětVymazat
  15. [4]: No a k vejcím jí chyběl nějaký ploditel - tak si ho vyplodila, a to hned v několika variantách!

    OdpovědětVymazat
  16. Zajímavé téma uprostřed třeskutých mrazů!

    OdpovědětVymazat
  17. 16, to je rána do černýho...Bravo !!!

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jsi otřesná! Oni HO (Smowa)zabili? Neeeee! Dívám se Hru o trůny po kouscíchna netu a jsem u 3.série. Za hřích by stál i "trpaslík"

    OdpovědětVymazat
  19. [15]: Že bych naši Bloncku inspirovala já? To si nemyslím... Polichocena bych ovšem byla...

    OdpovědětVymazat
  20. Vybrala jsi sexy muže... u toho druhého jsem si říkala, jak se to pomalu stahovalo, takového starocha - ale když se objevil Jack Nicholson - má něco do sebe Ten film mám taky ráda Jo, a vede čtyřka - na ty mlaďochy bych už neměla

    OdpovědětVymazat
  21. No s tvým výběrem si aspoň nepolezeme do zelí já chci Lokiho za manzela a Thora za tátu!

    OdpovědětVymazat
  22. Souhlasím - hlavně Axel a Nicholson (hlavně v Přeletu nad kukaččím hnízdem byl boží).

    OdpovědětVymazat
  23. Super článek:)Jsem rockerka srdcem i duší a Axla z GNR miluju už dlouhé roky:)Vím,že to bude láska na celý život:)Vždycky se mi líbili vlasatí rockeři a je to tak pořád,ale Axl je pro mně jasná jednička:)     

    OdpovědětVymazat
  24. Ani nevím, že by na mě lezlo jaro    , mám to ráda po celý rok      U mě taky spoustu let dominoval Mel Gibson   , já se ani na Statečné srdce nekoukala do konce , no a z tvého výběru jenoznačně George Clooney A dlouhovlasí rockeři, ty můžu i naše Střihavka, Vojtek.....

    OdpovědětVymazat
  25. MILÉ KOLEGYNĚ - BLOGERKY     

    OdpovědětVymazat
  26. [6]: Kdepak, on stárne taky a krásně, trošku stříbra ve vlasech má snad odjakživa, jen se třpytí víc a víc a když je líný se holit, má šedivé i vousy

    OdpovědětVymazat
  27. Mně tu chybí klasika Pitt a můj osobní idol Jared Leto!

    OdpovědětVymazat
  28. [10]: Já vzdycky chtěla prince Bajaju, ale už mi umřel, Ivan Palúch...

    OdpovědětVymazat
  29. [13]: Jo, Fourcad je taky dobrej...

    OdpovědětVymazat
  30. S očima jak tenisové míče čekám na tu Vaši Marlen Ditrichovou...

    OdpovědětVymazat
  31. [31]: Patočka je kdo

    OdpovědětVymazat
  32. [32]: Četla jsem studii, že v určitých fázích života dokážeme být bisexuální a přijde nám to přirozené.

    OdpovědětVymazat
  33. [34]: Růžičkovou s velkým R

    OdpovědětVymazat
  34. [36]: Byť byla všeobecně milována, respektována jako osobnost, věřím tomu.

    OdpovědětVymazat
  35. [33]: Patočka je chlapec, co sním občas randím. Je štíhlý a zuby má taky...

    OdpovědětVymazat
  36. Háá, Kit Harington - úplně se mi rozsvítily oči Je to fešák a v seriálu Hra o trůny ho fakt žeru

    OdpovědětVymazat
  37. [38]: A nedělal náhodou Patočka na patologii A neměl 8 dětí ?...konec vodníků v Čechách     

    OdpovědětVymazat
  38. [40]: Ne, je to jeho přezdívka ze seznamky...

    OdpovědětVymazat
  39. Páni, ty ses do toho pořádně obula, Simi!

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.