úterý 14. února 2017

Sexy prdelka...

...krásné, porevoluční devadesátky. Plné naděje, optimismu a jako lidé jsme se ještě měli rádi.
Naše náměstí , to nejošklivější na světě, pulzovalo všednodenností. Když k řezníkovi přišel pěkný bůček, když u pekařů voněly poprvé koblížky z nutely, když do zeleniny přivezly první kiwi, když v drogerii došla první porevoluční kazeta Vogue, v lahůdkách se jako zjevení objevily první nugátové mořské plody...jo, tak to všichni věděli, všichni si to sdělili a hlavně na sebe nezapomněli.
Na tom náměstí stál i ten náš obchod. Tichá pošta se změnila v hodně hlučnou, když do ulic poprvé vyrazily hlídky městské policie. Správně, ke každé pořádné kultuře náměstí od nepaměti patřili drábové a my je konečně měli....a krom jiného, začala ta správná sranda. Vtipy, srandičky, flirtování, ale i rychlé chycení zlodějů, pomoc při resuscitaci starších lidí ve velkých vedrech, ale i zrychlený puls, dmoucí ňadra ve výstřihu pod pláštěm, častější frekvence obtažení rtů rtěnkou, řasenka nutila řasy k nádhernému motýlkovému pohledu, když měl službu Martin. Byl to fešák, o tom žádná, ale spíš než do očí...koukala mu každá na nádherně klenutou sexy prdelku. Ten syčák to samozřejmě věděl, kam a kdy koukáme a když odcházel, hodil tam taneční part tenkrát všemi milovaného Ricky Martina. Nezůstalo suché oko od smíchu a tuším i nějaké to spodní prádlo.
Žili jsme v nádherné symbióze, pospolitosti, jako lidé jsme se smáli, pracovali.
Jednoho dne nám Martin, sexy prdelka zmizel. Už nekroutil zadničkou, už nevyvolával hlahol, zmizel.
Při jednom nočním zátahu na cikánské dealery drog se nechal vyprovokovat, neadekvátně použil hrubou sílu, což by asi udělal každý z nás, ale nesmíte být strážce veřejného pořádku.
Dealera pustili a omluvili se, Martina vyhodili.
Naší řekou proteklo spousty vody , lidé už nejsou na našem náměstí těmi co dříve, lže se, pomlouvá, zmizel smích.
A proto... NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ORGÁN NA NAŠEM NÁMĚSTÍ BYL SEXY PRDELKA...




.....můj vzpomínkový článek je přiřazen k TT NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ORGÁN, fotku mi půjčil milý pan Google.
Přeji vám krásný, slunečný a zamilovaný den...

31 komentářů:

  1. Četla jsem si článek v posteli, pak jsem se nenápadně odtulila od muže, vstala, obešla jej a koukala, zda má sexy prdelku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné porevoluční devadesátky skončily, sexyprdelka si udělal policejní akademii v údolí dutých hlav, a teď hákuje v Urně, /při psychologických testech započítali i toho zmasenýho cikána /, a dneska má čtyřicet papírů, služební auto, jednou týdně bordel od mravnostního zadara, a co potřebuje, to si nechá ukrást. Všichni jsme  dostali příležitost. A dneska dokonce čtu v novinách, že jedna divize naší armády již podléhá /opět ?/ velení bundesvéru. Kde jsou ty doby, kdy pouze hrdinní slovenští letci s oficiálně evidovaným počtem sestřelů, létající na messetsmidtech hitlerovské luftwafe mohli fungovat v branných silách třetí říše. Nyní jsme i my, české smějící se bestie, dostali stejnou příležitost, i když o téměř třičtvrtě století později, a až  v branných silách říše čtvrté. Nezbývá, než aby se objevila další Marlen Ditrichová, a opět jsme se prakticky přesvědčili, že kam vkročí noha německého, a dnes již dokonce i českého  vojáka, tam už navěky zůstane, například jako se tomu stalo u Stalingradu.... ..

    OdpovědětVymazat
  3. Jeden podobný nám stojí u školního přechodu. Občas

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně napsané. Vzpomněla jsem si na dobu, kdy naše dcera v osmnácti občas pobývala u kamarádky na Národní. Obývaly spolu byt nad Redutou. Pak si jí pozvala na maturitní ples a muž usoudil, že to asi bude lesba. Nějaký čas jsme spolu řešili sexuální orientaci dcery. Shodli jsme se, že at' je jaká je, stejně naší dcerou zůstane a budeme jí mít stejně rádi.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky by me zajimalo, jak pan Martin sexy prdelky skoncil, kde pracuje a jestli si prdelku udrzel sexy No ale kdybys to vedela, tak to mi bychom po tobe jeste chtely foto toho organu a to uz by bylo moc asi.

    OdpovědětVymazat
  6. Valentýn a ty na nás se sexy prdelkou      Jsi prostě jednička     

    OdpovědětVymazat
  7. S článkem jsi se skvěle trefila do Valentýnského dne, poznámka o suchém oku a spodním prádle mě dostala do kolen .

    OdpovědětVymazat
  8. PěknýTrochu retro, trochu sexy a rozhodně vtipné Jo, každý holt vzpomínáme na porevoluční roky jinak...Musím ale uznat, že Tvoje vzpomínka je záviděníhodná.

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že to s ním nebylo jinak Mě to připomnělo, jak jsem povídala o jednom muži, a moje mamka, toho znám, černé tmavé vlasy, uhrančivý pohled, to je fešák - ona ho znala za mlada a já ho poznala bohužel až když šel do důchodu

    OdpovědětVymazat
  10. Trochu mě mrzí, že jsem tu krásnou porevoluční dobu nezažila, ale pamatuji se, když jsem přijela do Prahy, všude ochota, pomáhali nám s kufrem,otvírali dveře s úsměvem - ať už byli sexy nebo ne Dnes je trochu jiná doba

    OdpovědětVymazat
  11. [7]: Já vím, že to bylo myšleno jako policejní orgán

    OdpovědětVymazat
  12. [1]: Jako ty mi chceš říct, že neznáš princovu zadničku

    OdpovědětVymazat
  13. [2]: Správně, všichni jsme dostali příležitost, já tam ten obchod mám i po 25letech

    OdpovědětVymazat
  14. [5]: Alenko, to je kouzelné povídání o tom, jak býváme ve vztahu k dětem naivní, jak se kolikrát nedokážeme osmělit a zeptat se zcela narovinu, jak to opravdu je.

    OdpovědětVymazat
  15. [6]: Martinko, to byla nejkrásnější pánská prdelka v životě, kterou jsem kdy viděla, byla dokonalá a kdybych mohla, ráda bych to dokumentovala, jenže tenkrát ještě nebyl mobil a foťáky na film       

    OdpovědětVymazat
  16. [10]: Jo, retro, to za pár bude celý náš život     

    OdpovědětVymazat
  17. [12]: Víš, já jsem se odnaučila hodnotit a být zklamaná, pouze se musím přizpůsobovat a jak rychle to udělám záleží pouze na mě.

    OdpovědětVymazat
  18. [14]: ale jo,jen dávám prednost ramenum a pazim 0:)

    OdpovědětVymazat
  19. Škoda, život je někdy nespravedlivý a orgány nefungují jak mají (hlavně ty úřední).

    OdpovědětVymazat
  20. [17]: Simčo, my byli smířeni i s tím, že dcera nebude na kluky. Jak mají rodiče reagovat, vždyt' je to jejich dítě. Odvahu se zeptat a zjistit pravdu jsme neměli a čekali jsme, jak se to "vyvrbí."

    OdpovědětVymazat
  21. [22]:Život je nespravedlivý povětšinou a vždy když to nejméně potřebujeme a nejsme na to připraveni, bohužel

    OdpovědětVymazat
  22. [23]: Alenko, já se přiznám, že já s tím skutečně nemám problém, přijde mi to přirozené a kdyby se to stalo s mojí dcerou, musela bych to přijmout. Nevidím žádného rozdílu, musela jsem si na jejího partnera také zvyknout a v pravdě, já s ním nežiju / na štěstí /

    OdpovědětVymazat
  23. Sexy prdelka mladého chlapce je boží pohled, pravdu díš Simi, i když mě vždy přitahovali na chlapovi ruce, museli být velké, žilaté, ochranitelské, né žadné malinké, drobounké, holátkové ručičky úředníčka. Ale to bylo, nyní jak "zraju" tak se mi líbí též když má chlap pěkný hlas, hlas, který mi způsobí zježení chloupků na celém těle.

    OdpovědětVymazat
  24. Simi, veliká gratulace k blogu dne

    OdpovědětVymazat
  25. Zvláštní, nikdy jsem si u chlapa nevšímala pozadí, vždycky mě zajímaly hlavně oči.

    OdpovědětVymazat
  26. Je hodně smutné číst , že dealera pustili...

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.