sobota 17. března 2018

Holka z Ukrajiny...

Nechala jsem přisát další krvelačnou pijavici, tentokrát z Ukrajiny, ale postupně.
Kdo navštěvuje můj blog pravidelně, ten ví, že jsem již v minulosti docházela na přikládání pijavic.
Tuto alternativní metodu jsem zvolila jako možný doplněk při léčbě křečových žil.
Chtěla bych zde naprosto narovinu napsat, že různá prohlášení a články na internetu, že se po pravidelném přikládání pijavic vyhnete operaci, jsou zcestné a nesmysl.
Operaci jsem musela podstoupit, stav mé nohy to vyžadoval a žádná doplňková léčba tento fakt nezměnila.
Po poslední aplikaci na dolní končetiny jsem měla velice silný otok, místo přisátí bylo zarudlé.
Zpanikařila jsem, bojím se o sebe, ale také musím přiznat závažné pochybení ve svém přístupu.
Po přiložení se doporučuje dodržovat klidový režim, tedy denní program zpomalit a nebýt hektik jako já.
Jsem zářným příkladem, když něco pohnojit, tak ve velkém.
Podrobný článek si lze přečíst zde.

Věř a víra tvá tě uzdraví. Mám několik měsíců bolestivé předloktí na pravé ruce a proč si nepustit žilou, když je jaro za rohem.
Tentokrát se pruhovaná krasavice přisála hodně rychle a sála skoro hodinu. Její objem neskutečně narostl, na samotném začátku byla malá a nenápadná. Vypustila do mého organismu spoustu účinných látek, její tělo bylo obrovské.
Rozloučily jsme se, já a holka z Ukrajiny a já na závěr slušně poděkovala.
Rána velice silně krvácela až do večera a otok jsem chladila ledem. Dodržovala jsem tentokrát klidový režim, ovšem pokud je člověk pravák, s levou se velice špatně dělá mnoho činností. / viz toaleta, jen pro zajímavost si to, prosím, po vykonání potřeby zkuste, je zarážející a zárověň pikantní, na jaké zjištění přijdete ! /.
Hodnocení, zda k pomoci došlo či nikoliv musím nechat na delší časový úsek a pár hirudoterapií ještě uskutečnit, ale víte co, já dneska vstávala plná energie, plná nadšení, zda za to mohu poděkovat holce z Ukrajiny nebo hromadě sněhu venku skutečně netuším...
Krásný víkend přeje vycucaná blondýna...


32 komentářů:

  1. Zatím nemám potřebu přicucávat si pijavice, žíly mne netrápí. Stejně smekám nad Tvou odvahou.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se taky jako TlusŤjoch brouzdávala rybníky a potoky ale všem divně vypadajícím vodním tvorům jsem se rychle vyhýbala. Proto jsem asi nikdy tuhle bestii krvelačnou nechytla. Jak jsem viděla něco jiného než raka a žábu s řevem jsem z vody vystřelila, proto bych asi takovou léčbu tedy nevolila. Jenže, kdo ví a jak správně říká James Bond, Nikdy neříkej nikdy

    OdpovědětVymazat
  3. Naštěstí nemám  křečáky, mám problémy spíš s lymfatickým oběhem a tak chodím na ošetření kvůli otokům nohou na lymfologii. Souhlasím ale s Tlusťjochem, lidské pijavice jsou horší, mám s tím nemilou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  4. Blondí, tak první, co mě napadlo - ze které části Ukrajiny holka asi bude, že by ze severu?     

    OdpovědětVymazat
  5. Och, to mi připomíná Ludvíka XIV. a jiné panovníky historie. Pokaždé, když byli nemocní, dvorní lékař jim přiložil pijavice. Byť jsem nadšený blázen do historie, vděčím 21. století za vyspělé medicínské techniky.     

    OdpovědětVymazat
  6. Simčo, nevím, jestli bych to zvládla. Už jenom ta představa, že ji mám na ruce je děsivá. Ale kdybych musela...., nevím. Obdivuji a snad to trochu pomůže.

    OdpovědětVymazat
  7. [4]: Mám to docela podobně až na to, že v takovémto případě říkám nikdy... neboť si myslím...

    OdpovědětVymazat
  8. Brr....tak nevím, zda bych se na to dala. jsi si jistá, že ten loket je ta bolest v předloktí je také žilního charakteru? Nebo to pomáhá třeba i tenisový loket. Jsi pro mne hrdina.

    OdpovědětVymazat
  9. [11]: Pijavice ze sebe během přikládání vypouští mnoho látek, kolem 110, mimo jiné antibiotika, látky protizánětlivé.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak snad to pomůže, já osobně bych měla z léčby pijavicemi strach

    OdpovědětVymazat
  11. [12]: Aha,jak dlouho trvá jeden zákrok a kolik návštěv taková léčba obnáší?

    OdpovědětVymazat
  12. [14]: Maruško, když rozklikneš v tomto článku  " Podrobný článek si lze přečíst zde", tam je napsáno vše, co tě zajímá.

    OdpovědětVymazat
  13. Moje poslední setkání bylo s pijavicemi v rybníčku, kde jsem se coby dítě ráchala. Nevím, zda bych sebrala odvahu podstoupit podobnou terapii, ale obávám se, že nikoliv.

    OdpovědětVymazat
  14. [16]: Už jsem si taky vyzkoušela toaletu levou rukou - tak je ta druhá nešikovná, že jsem teď na pravačku extra opatrná. Na té levé se mi zase objevila potíž s minulým řezáním "angrešt. trnu" na ukazováčku - asi někde udělal ukrajinský chirurg chybku, protože to bodavý tam sedí dál

    OdpovědětVymazat
  15. Myslím, že se bez pijavic raděj obejdu...

    OdpovědětVymazat
  16. [15]: Díky, no jsem trubka, mohla jsem se podívat rovnou.Nezlob se.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak pijavici bych na sebe dobrovolně nedokázala pustit. Nebo takové ty rybky, co okusují kůži na nohou... Brr. Všechno tohle mě děsí.

    OdpovědětVymazat
  18. Celou poslední operaci varixů jsem propovídala s úžasným chirurgem o Florencii. A operace se povedla, podotýkám! Nejsem si jistá, jestli bych měla na pijavice odvahu. Simi, máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  19. Ukrajinka možná pomůže a já ti přeju, aby to tak opravdu bylo. Tuhle metodu bych asi nedala A pokud jde o tu nešikovnější ruku, tak sláva, když je aspoň jedna funkční.Měla jsem v práci kolegu, který měl zlomenné ruce obě. Když nám to vyprávěl, tak jsme se dost nasmáli a v té době už i on. Ale musela to být dost hrůza, a teď poraď, jak tu toaletu řešit     

    OdpovědětVymazat
  20. [1]: Já bych to také přisuzovala tomu sněhu   

    OdpovědětVymazat
  21. [9]: Ale zvládla, určitě, porodila jsi a vychovala děti, nějaká malá pijavička je proti tomu legrační

    OdpovědětVymazat
  22. [20]: Já jsem byla před měsíce na své poslední operaci varixů, celkem čtvrté v pořadí a vůbec jsme si nepovídali, byla jsem v celkové narkóze, laserové operace se jinak nedělají. Vypadá to, že i ta má se mimořádně vydařila, takže si nechám příští rok opravit i tu druhou.

    OdpovědětVymazat
  23. Za prababicky se lecba pijavicemi, jak vím z vyprávění, aplikovala castoe... yly to pijavky z místních zdroju

    OdpovědětVymazat
  24. čumím jako puk...tohle se ještě dneska dělá?

    OdpovědětVymazat
  25. Teda, klobou dolů, na to bych neměla odvahu, K.

    OdpovědětVymazat
  26. Na mě by to nikdo, opakuji nikdo, nepřiložil. Proto tě obdivuji, já na to nemám. Ale když ti to pomáhá, proč ne. Ale dávej si to, prosím, opravdu jen na sebe

    OdpovědětVymazat
  27. Říkám si, že o výběrové řízení na podobný job musí být mezi pijavicemi rvačka .

    OdpovědětVymazat
  28. Pouštět žilou a pít krev už znám jen jako příměr pro psychické trápení, nenapadlo by mě, že alternativní medicína to ještě využívá.

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.