sobota 1. dubna 2017

Když blondýna potká Apríl...

...je to vtipný, veselý rošťák, který mě doslova a do písmene vypekl, jako důsledek skutečnosti, že blondýna nechala svůj docela maličkatý mozeček uložený v igelitové tašce a neuvědomila si, že aprílové sluníčko je zrádné až běda.
Vypekl mě a připravil mi skutečně veselou noc před třemi lety, kdy bylo stejně krásné a teplé počasí jako letos.



PŘEJI VŠEM nádherný první aprílový den a hlavně AŤ VEČER NEMÁTE STEJNÉ TÍLKO JAKO JÁ. / pro moje velké fanoušky, kteří blondýnu milují a neopomenou rýpnout, měla jsem připálené i půlky, ale ty jsem ze strategických důvodů neukázala, protože spartakiádní úbor na nahé blondýně po aprílovém výletu by bylo moc velké sousto /.
Kouzelný víkend přeji.

22 komentářů:

  1. Mně je právě na sluníčku venku dobře a nezvracim. Ovšem po hodině jsem si spálila nos a teď se mažu a nosím brýle a klobouk ale chápu, sluníčku je těžké odolat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Před asi 7 lety jsem zjistila, že nejvíc bolej spálený nárty... (Poprsí ani pozadí jsem nikdy spálené neměla, to si chráním z etických a estetických důvodů .)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Naprosto souhlasím, spálený nárt je neskutečná bolest, každý krok je za trest

    OdpovědětVymazat
  4. ...i když domlácená,vyrazila jsem taky včera do ulic Bylo fakt nádherně.Na chvilku jsem vystrčila i truhlíky s kytičkami(do stínu) Ta spálenina musela být náročná na spaní

    OdpovědětVymazat
  5. Budu pochlebovat Simi, ale pravdivě, takže to ti se ti chlupy ježit nebudou! Taková záda a tak husté vlasy,k tomu taková ženská,která se s ničím nes..e a není žádná fňukna, to věřím, že si Ten pan Apríl na tobě smlsl.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Simi, tílko máš parádní ale tu spáleninu ti nezávidím.  Mi se tílko podaří každý rok   a to si dávám pozor.  No, ale když na sluníčku je tak bezva

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné tílko, to musí bolet. Ještě jsem neměla čas vyvalit se na sluníčko.

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: Opovaž se mi ty Kocoure Meduňčí sníst "mou" SimiBel! A navíc, stejně by to maso bylo tuhý, když už je to 3 roky starý.

    OdpovědětVymazat
  9. Sluníčko je v pohodě, ale musí se užívat střídmě jako všechno. Jak se říká - všeho s mírou. Upřímně - nezávidím, už se šetřím, na bolesti si taky pamatuji a nechci je opakovat. I když - je to vždy těžké, léto je léto.   

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Neboj, Dorííí, já ti ji nesním, i když teda ona je vážně k sežrání...

    OdpovědětVymazat
  11. [12]: I ty vtipnej Kocoure Meduňkovej, kdyby nás tak slyšela!

    OdpovědětVymazat
  12. No, jednou se mi to taky stalo, a nebo to na Apríla,  ale byla nějaká snad ozonová díra, a bylo to v mžiku. Jinak se opaluju celkem dobře a bez problémů.

    OdpovědětVymazat
  13. Můžeš nyní chodit ani nahá ani oblečená. První sluníčko je zrádné.

    OdpovědětVymazat
  14. Vtipné - pro čtenáře! Zrovna jsem přišla ze zahrady, při pletí bršlice už hrozilo vyšisování aspoň vlasů. Páč ven plet do zahrady teď na slunku chodím pouze v mikině, rukávy až k dlaním a límec zapnutej až nahoru. Jen vlasy se paří v čelence - proto teď chládnu u NB

    OdpovědětVymazat
  15. Tvrdé UV záření je dnes asi 36x silnější než v šedesátých letech minulého století, kdy se to začalo měřit. Pokud se někdo domnívá, že nějakým krémem s organickou látkou a anorganickým stíněním něco moc zachrání, tak se musím mírně hrozit. Jedné co při exposici organických složek UV vzniká, jsou různě aktivní rakovinné produkty. Pokud jen srovnáme novinové snímky obličejů z šedesátých let minulého století se současnými, zjišťujeme že jsme i v našem "mírném" podnebí v podstatě něco mezi cikány a černochy. Lavinovitý rozklad organických látek je dále katalyzován nejen výfukovými plyny s ozonem a peroxiacetylnitrátem, ale zejména nanografenem, pocházejícím z moderních automobilových motorů "s nízkou spotřebou". Vezměme stříbrnou minci, a nalepme ji blízko výfuku moderního automobilového motoru, a za pár hodin uvidíme na vlastní oči účinky "ekologických benzínů", či nafty. Pokud se podíváme třeba na diagnozy nejčastějších úmrtí, / pokud se k tomu samozřejmě dostaneme, a nebo se to dokonce smí vést/, zjišťujeme extrémní růst rakoviny a plicních kolapsů / špinarová a pod./.

    OdpovědětVymazat
  16. No je vidět, že čtu tvůj článek pozdě      Dnes jsem se v matičce Praze taky trochu přismahla     

    OdpovědětVymazat
  17. " Již deset let  dvéře mám zabouchnuty!

    OdpovědětVymazat
  18. Omluvám se že se směju tvému "utrpení", ale ten sluneční vzorek mě fakt dostal. Dám si bacha, aby mě sluníčko taky nevypeklo

    OdpovědětVymazat
  19. Škoda, že to tílko nebylo děrované v ramínkách

    OdpovědětVymazat
  20. Krásně ses osmažila, Simi, máš slušivé tílko.

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.