středa 3. května 2017

Pánové, na slovíčko..

Uprostřed rušné ulice na náměstí stojí maminka s malým synem.
Maminka svléká dítěti kalhoty a to si ulevuje přímo na chodníku. Dav lidí se rozestupuje, málokdo chápe, proč hoch močí přímo na chodníku. Nevěřícně kroutí hlavou.
O pár kroků dál je kanál nebo trávník.
Nebylo by toto místo příhodnější pro vykonání potřeby ?
Maminka tohoto hocha se podílí na modelové situaci, která pro dítě bude do budoucna měřítkem.
Nenaučí se, že močení je CHVILKA PRO SEBE, nikoliv pro veřejnost ?

Harrachov. Nádherné horské městečko, které vás vtáhne a nepustí.
Kocháte se skokanskými můstky, když kolem projde dvojice mladých lidí.
Mladý, už skoro muž tasí svůj penis z poklopce.
Stojí a močí. Močí před svojí partnerkou. Močí před všemi.
Svou chloubou divoce gestikuluje, stejně jak divoce hovoří. Slečna tupě stojí.
Jak dalece si bude mladý muž vážit své parnerky v budoucnu, když v raném věku nezná slušné chování vůči ženě a CHVILKU PRO SEBE vykonává jako mazání chleba ?

Moje kamarádka poznala nového muže. Romantika, láska a sestěhování.
Brzké sestěhování v počátku vztahu, kdy máte nasazeny nejméně troje růžové brýle.
Nový muž si nezavírá dveře na toaletu.
Bytem se linou zvuky běžné, zvuky provázející naše vyprazdňování. Bytem se rozléhá kanonáda plynů, bytem se rozléhá močení v podobě horského potoka.
Padají první brýle, padají druhé, nepomáhá taktní pokašlání, záchovou mísu hasí sprcha moče tak hlasitě, že ani Tv noviny to nepředči.
Padají třetí brýle, rychlé stěhování v rytmu kanonády.
Proč si dospělý, inteligentní muž není schopen uvědomit, že na CHVILKU PRO SEBE si musí oba v páru udělat pomyslný čas, dát si prostor ? / nebo jen zavřít ty dveře /

Jedu ze zahrady.
U krajnice frekventované silnice stojí muž.
Má stažené kalhoty na půl žerdi. Močí a do dálky září jeho zadek.
Jsem milovnice vyrýsovaných a kouzelně klenutých půlek. Ale musím si tyto půlky vybrat sama, nikoliv že mi je někdo vnutí, vnutí nechutně.
CHVILKA PRO SEBE, ano to je to intimní, to je to, co z nás dělá lidi. Ještě nikdy jsem ve svém střízlivém životě neviděla ženu močit uprostřed města na bobečku nebo s vystrčenými půlkami do silnice / pokud se tím neživila /.
Pánové, na slovíčko...vykonávajte své potřeby intimně, tak jak vám vaše maminka kladla na srdce, ať to nadále zůstává vaše CHVILKA PRO SEBE.


41 komentářů:

  1. Teda, Ty jsi to tak krásně napsala. Je fakt, že jsem se u čtení i usmívala, ale ono to zase až tak k smíchu není.

    OdpovědětVymazat
  2. Blondi, tuhle jsem jela z práce a na travnatém ostrůvku mezi tramvají a silnicí čůral chlap Bylo to... fascinující

    OdpovědětVymazat
  3. mně osobně přišlo, že čůrání dětí do trávy na veřejnosti je pro ostatní přijatelné...asi že na to nikdo nic neříká, když se to děje...

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, jsou nemožní. A ještě horší je, že je jim to jedno. Hlavně, že se můžou zbláznit, když si někdo stoupne k hned vedlejšímu pisoáru a nedodržuje "nepsané pravidlo ob jeden", nebo že v maškarním průvodu má gay vyříznutej zadek kalhot. Ale že oni cpou svý nádobíčko okolí k prohlédnutí každou chvilku, když ho vytáhnou venku, to jaksi nepočítaj.

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: K zamyšlení ano a jsou i horší intimní prohřešky. Ale to nechci říct. Co chci říct je to, že je škoda, že takových "přípodotků pro muže" není víc. Aspoň že je (doufám) článek na Tématu týdne, tam chodí a možná se vysloví i muži...

    OdpovědětVymazat
  6. ...........Ještě nikdy jsem ve svém střízlivém životě neviděla ženu močit uprostřed města .....

    OdpovědětVymazat
  7. Simi, mluvíš mi z duše. Přesně, jak jsi to popsala - jedu z práce domů a přímo u silnice si ulevuje jiný řidič. Stojí přímo u lesa, nebyl by problém trošku popojít. Zřejmě ho takhle vychovávali doma. Stejné je to v podchodech, pokud tam zrovna nikoho nestojí, zvedá se mě žaludek z příšerného pachu moči sotva tam vkročím.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc dobře jsi to napsala, nemám co dodat.. Někteří muži se skutečně chovají jako nevychované stádo dobytka.. A tomuto typu je to úplně jedno, že je někdo vidí a kroutí nad tím hlavou.. Přijde jim to asi naprosto normální, což já osobně snad nikdy nepochopím.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že tohle můj nastávající nedělá. Je fakt, že mne by ani nenapadlo tohle učit své dítko a vidíme to doma stejně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta značka je naprosto skvělá!

    OdpovědětVymazat
  11. Dobře napsané a ta značka je skvělá. Někteří muži se opravdu chovají jako dobytek.. Horší je, že si to ale ani neuvědomují.

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že je dobře. Že sis o tom s námi páni plomluvila. Jinak na té cebuli se mi líbí že ten červený proužek, přestavující zákaz, přikryl jeho penis. Chytře vymyšlené. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Močí-li tvůj druh, moč taky, nebo alespoň močení předstírej. (Venca Dg).

    OdpovědětVymazat
  14. [3]: Nad čůráním do trávy nikdo ani nevzdychne, ale močit na chodník uprostřed náměstí, to je už přes čáru, včetně toho že pak náměstí smrdí močí

    OdpovědětVymazat
  15. [10]: Milane, to je ale skvělý postřeh.

    OdpovědětVymazat
  16. Simi, krásně jsi to napsala. Zrovna v pondělí jedeme z výletu a chlápek zastaví u krajnice, popojde od auta a močí směrem do pole. Nechápu, proč si nezastaví někde u lesíka, abychom na něj nemuseli všichni koukat. :O)

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem ve svém střízlivém životě viděla ženu močit v centru města.

    OdpovědětVymazat
  18. Bezva článek, vždyť to čůrání muselo i stříkat chlapci na nožičky. Na kanálek, nebo do trávy by to bylo i lepší.

    OdpovědětVymazat
  19. [1]: Není to moc k smíchu, když degraduje lidský cit pro soužití, já nejsem puritán, je mě skutečně dost, ale na určitém kodexu bych trvala, za dob mého mládí toto nebylo

    OdpovědětVymazat
  20. [6]: Po Václavském Václaváku chodím poměrně často a naštěstí tento jev není tak častý.

    OdpovědětVymazat
  21. [11]: Třeba by ti značky a řádně mastné pokuty pomohly pánův k nápravě

    OdpovědětVymazat
  22. Co se v mládí naučíš .... A ještě ho to naučila maminka   

    OdpovědětVymazat
  23. Napsala jsi to parádně, taky to tady často vidím. Naproti domu máme břeh a rostou tam keře, nevím proč to ty chlapy láká, ale velice často tam některý postává a dlábí tu svoji žížalku Vůbec jim nevadí, že naproti jsou domy Zrovna v pondělí bylo krásně teplo, měla jsem otevřené okno v kuchyni, naproti zastavilo auto, vylezl chlap, postavil se k příkopu a spustil ... Na mezi seděl Míša, tak jsem na chlapa zavolala, ať mi nepoch*í kocoura Věčně tam některý postává, asi si pořídím tu značku

    OdpovědětVymazat
  24. 21/18: Doufám, že to nebyl mladý pan Kabátek - student, nyní šéf Veřejné zdravotní pojišťovny...

    OdpovědětVymazat
  25. Zrovna nedávno jsem šla za svými potomky na tajňáka, abych viděla, jestli jsou schopní dojít sami odpoledne ze školy. Na chvíli se mi ztratili z dohledu, odbočili z trasy a zahučeli do kopce mezi stromy u cesty. Pak slyším chichotání a za chvilku už byli zpátky na cestě. Až doma jsem se dozvěděla, že Matěj počůral Míšovi ruku, protože ten se řídil mým rozkazem "Ani na chvíli ho nepouštěj!" Na druhou stranu moje lekce "na travičku za stromeček" evidentně přinesly ovoce .

    OdpovědětVymazat
  26. Super téma: Močící muži!   

    OdpovědětVymazat
  27. [26]: Vždy říká ta naše kolegyně...,

    OdpovědětVymazat
  28. Výstižně napsáno, Simi, decentně, vtipně ...

    OdpovědětVymazat
  29. Ta cedulka by se mi docela hodila. U nás před firmou opakovaně mezi auty močí starší ,,čurací" pán, jak mu interně v práci říkáme. Který navíc bydlí nedaleko v témže bloku a svou potřebu vykonává cestou z domova k autu. Do svého auta po vykonání potřeby nasedne o odjede. Doma to asi není takové vzrůšo..

    OdpovědětVymazat
  30. Dobře jsi to napsala. Také mi to vadí, naštěstí manžel i syn se tak nechovají Pracuji na jedno úřadě a jednou jsem ostraze říkala, že na chodbě asi někdo vylil čaj, nebyl to čaj,to maminka nechala malé dítě vykonat malou potřebu přímo na té chodbě a to tam jsou toalety pro veřejnost. Nastoupil k nám pracovník prevence kriminality a situace už se zlepšila Ale ve městě na chodnících jeden najde ledacos a nejen od pejsků....hezké dny. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  31. [22]: Jeden pán zde poznamenal, že mnoho dnešních mužů ovlivňuje skutečnost, že je vychovávají matky bez mužského vzoru, třeba na tom něco bude

    OdpovědětVymazat
  32. Na tohle téma musím pochválit Italy, tady jsou docela cudní Určitě ne všichni a už vůbec ne všude (mezi jednotlivými kraji jsou velké rozdíly) ale třeba nenajdete ani chlapa s pupkem venku na veřejnosti - natož s něčím jiným - exhibionisty vyjímaje. Ani malé děti nelítají u moře úplně nahaté, tam je důvod i jiný - strach z pedofilie.. možná jsou až moc opatrní, ale určité dekorum se zachovává (pak by se dalo mluvit o házení odpadků hned vedle koše, pejskařích atd. ale to už je zas jiné téma)    Bohužel tyto zvyky sem zanáší turisté nebo emigranti /i z východní Evropy/ jednou se nám polské dítě u moře málem vyčůralo na hlavu

    OdpovědětVymazat
  33. [33]: Moje řeč, Simi, taky bych zavedla tvrdé postihy.

    OdpovědětVymazat
  34. Musela jsem se usmívat při představě svítících půlek. Já nedobrovolně viděla pouze močící podnapilce...to se mi otvírá kudla v kapse.

    OdpovědětVymazat
  35. Také se mi toto počínání hrubě nelíbí. Ještě horší je, když si to dva rozdají na veřejném prostranství.

    OdpovědětVymazat
  36. Intimita je dnes jaksi potlačovaná, nějaký stud je zbytečný. To jsem moc dříve nepoznala. Nějaký opilec někde u plotu večer se našel, ale jinak za bílého dne ani ty děti nečuraly na chodník. Když tak honem někam za roh, za keř.

    OdpovědětVymazat
  37. Dneska není nic tabu a mnozí i tohle považují za svobodu. Vlastně se intimno vytrácí a slušné chování je neznámý pojem.  Někde jsem viděla i takové udělátko, že i žena může močit ve stoje a nemusí tasit půlky. Ale jsem přesvědčená, že i kdyby něco takového měla, nepostavila by se na viditelném místě.

    OdpovědětVymazat
  38. Taky mne to vždy pobuřovalo. Ale díky za úžasný článek, který nutí k zamyšlení.  Uvědomila jsem si mnohé, co by mne normálně nenapadlo.

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.