středa 25. října 2017

Když blondýna ztratí kačky...

... aneb tři dny v městské dopravě a zpátky ni krok.

Co nadchne dítě z vesnice ? Čím oslníte duši dítěte ? Trolejbusem !
Blondýna jezdila křížem krážem se Soptíčkem pulzujícím krajským městem. Netřeba drahých dárků, když ke štěstí stačí jeden lístek cvaknutý v mašince. Při každé jízdě jsme měli štěstí na revizora, jó, město se snaží. Ke stávajícímu lístku jsme jako odměnu obdrželi další sérii lístků. Můžeme si ve volných chvílích za zimních večerů udělat portfolio lupenů, na jejichž prezentaci mohu zvát případné nápadníky, protože sbírka motýlů už nefrčí.
Na poštu, která sídlí ve stejné ulici trvalého bydliště jsme jeli se Soptíčkem dvacet stanic tam a devatenáct zpátky a to nám pan řidič při nahazování klacků / rozuměj trolejí / posílal pusinku a zatroubil.
Vlastně jsem naznala, že muži velice pozitivně reagují na blondýnu s dítětem, mohou se přetrhnout, servat, protože necítí nebezpečí ulovení. Pokud sháníte nového chlapa, s dítětem je to zajímavější a pestřejší.

Jeli jsme, blondýna a Soptíček do nově zrekonstruované plavecké haly. Plavali, skákali, hopsali, dělali jsme kafíčko / rozuměj spadla lžička do kafíčka /, přidal se k nám i jeden tatínek, do momentu než přišla maminka, pak hrozilo, že dostaneme po tlamě všichni, kafíčko nekafíčko.
Soptíčka dostat z vody byl poměrně složitý úkol, možná i volební guláš je jednodušší. Před skříňkou, která je na paměťové čipy, jsme asi deset minut laškovali se zámkem, když se šatnou ozvalo : " Babičko, já čůrala hovínko, hovínko, hovínko ".
Koupací plínka byla tak narvaná, že lem sotva držel ... to bylo asi to spadla lžička do kafíčka, která naklepala střevní obsah jako šejkr. V momentě sundání pleny došlo k další detonaci, kterou zachránila osuška.
Blondýna běžela s vnučkou v zářivě žluté osušce, obě posrané, obě voňavé a ve špalíru přihlížejících, kteří nikdy neviděli posrané batole.
Když si už člověk myslí, že vyhrál, vše se zvrtne. Soptíček si zavřel své dvě malé, žluté kačky / propagace firmy Siko / do cizí skříňky. Stáli jsme před skříňkou 235, uvnitř kačky a konec světa. Čím více rezonovalo batole, tím více se scházelo lidí a řešilo, jak dostat ven kačky. Vyvolávat rozhlasem, uvědomit sekretariát / to jako opravdu ? /, vypáčit.
Před skříňkou 235 se situace přiostřovala, skupinky hlavně mužů měly zaručená řešení, že ani koumák Láďa Hruška nestačí s ptákem Loskutákem. Blondýna, zoufalá, celá rudá až na zadku si uvědomila, že situaci řeší v podprsence a kalhotkách, čert to vem, když nejsou kačky.
A najednou přichází, on, je v oparu, je boží, je nejlepší, má klíčky od skříňky číslo 235. Přijel princ na bílém koni a vysvobodil kačky.
A ptáte se sami sebe proč to nevyřešila pracovnice recepce ? Byla blondýna a nemohla najít klíče od ampliónu.

Až budete na veřejném koupališti, kde uvidíte blondýnu ve spodním prádle, co shání kačky / rozuměj gumové, nikoliv kovové /, s posraným batoletem v náručí, nedělejte, že mě neznáte !
Každé cesta za úspěchem je totiž trnitá, lemovaná kačkami / i sračkami / a neberte si skříňku 235 ... preventivně !
P.S. Tuto sobotu bude u příležitosti udělování státních vyznamenání přidělena medaile našemu Míšovi za zásluhy a statečnost .


30 komentářů:

  1. To nevíš? Skříňky s číslem 235 jsou prokleté. Neboť 2. března roku 5 byl démon Hyšperk shozen z nebes.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji ti velice, teď jsem si 100% jistá, že po tomhle popisu tě poznám i kdybych nechtěla!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo proto se Hrušky a Loskutáci tak snažili - tys byla málo oděná! Mimochodem, skvělej článek.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to mě pobavilo....

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, abych nezapomněla,  u Růženky z Itálie máš ještě nějaké typy na cestování po Itálii pod článkem o Římu.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná historka z bazénu, to se mi to směje cizímu "neštěstí" Babičko, a to nevíš, co všechno Tě ještě se Soptíčkem čeká, jaká dobrodružství zažiješ, ale určitě ráda     

    OdpovědětVymazat
  7.      Simčo, vy máte ale se Soptíčkem příhody!    Vím, že v té situaci vám do smíchu asi nebylo, ale já se nad článkem fakt nahlas zasmála.

    OdpovědětVymazat
  8. [Smazaný komentář] To ti docela závidím ten pohled. Není dobře udržovat v takových prostorách chirurgickou čistotu. Já mám hmyzí hotel, ale nevím, jak se osvědčí na zimu, mám ho první rok z budky pro ptáčky

    OdpovědětVymazat
  9. Tedaáááá, Simčo, bavím se. Bavím se tvým neštěstím nebo štěstím, jak se to vezme, když vše dobře dopadlo. Jsem moc ráda, že jsi použila bodrá slova a nebrala jsi ohledy, neboť napsat, pokakaná místo posraná, to by byl přímo hřích...   

    OdpovědětVymazat
  10. Hahaha, vy dvě vostudy, až to budete chtít zopakovat, se vším všudy, dejte vědět, přijedu kamkoli a s kamerou!     

    OdpovědětVymazat
  11. Už jsem se dlouho tak nezasmála Krásně napsané. Situaci s detonacemi jsi zvládla bravurně. Na tvém místě bych se s tím spokojila a kačky bych obětovala. Ovšem možná podceňuji citovou vazbu, jaká mezi Soptíkem a kačenkami vznikla, a bylo naprosto nezbytné odejít s nimi

    OdpovědětVymazat
  12. Cizímu neštěstí se dobře směje Omlouvám se V té chvíli to bylo hrozné,ale za pár let to bude příhoda do pomyslného památníčku

    OdpovědětVymazat
  13. Blondýnko, promiň, pobavila jsem se a vzpomněla na spoustu svých trapasů Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  14. No tak to jsi mě odrovnala! To asi dneska neusnu!

    OdpovědětVymazat
  15. Není divu, že právě Soptíček projevuje eruptivní aktivitu .

    OdpovědětVymazat
  16. Simi, tak to jsi mě na dobrou noc zas pobavila. A nejen se story na koupališti, ale i s lákáním nápadníků na "lupeny!".

    OdpovědětVymazat
  17. Pobavilo! I u nás máme mít nové čipy, snad se do skříňky dostanu!

    OdpovědětVymazat
  18. Skvěle jsem se pobavila po ránu!

    OdpovědětVymazat
  19. Fakt jsem se pobavila. Jste prostě silná dvojka - blondýna a Soptíček.

    OdpovědětVymazat
  20. Teda poznávací znamení jsou různá, že. Tys ovšem udělala vše proto, aby bylo jedinečné. Zadařilo se, jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  21. Taky jsem se báječně pobavila      , no jasně, že kačky jste tam nechat nemohly, to je jednou jisté        , no a myslím, že ty se svoji postavou, tam můžeš klidně stát v podprdě a spoďárách       

    OdpovědětVymazat
  22. JSEM NADŠENÁ A VRNÍM BLAHEM...VŠECHNY JSEM VÁS POBAVILA A O TOM TO JE, BLOG MÁ POTĚŠIT, DONUTIT PŘEMÝŠLET, DONUTIT ODPOČÍVAT.

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherný příběh a super babička, jste fajn dvojka.

    OdpovědětVymazat
  24. To jsem se zase jednou příjemně pobavil Konec dobrý, všecko dobré. A jakou má Soptíček elegantní a roztomilou peřinku !

    OdpovědětVymazat
  25. Jako aupair jsem s dětmi hrozne nerada chodila na bazén 😂 přesně z těchto důvodů ... na těchto místech mám vždy co dělat sama se sebou natož ještě s ditetem 😂 no potěš koště co mne ještě čeká 😂

    OdpovědětVymazat
  26. Zase jsi mě dostala. Čekala jsem, že to došly prašule...Ale pobavila jsem se parádně

    OdpovědětVymazat
  27. Brečím tu smíchy. To znám, tohle je opravdu ze života

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.