úterý 25. července 2017

Letíme na dovolenou...

Léto, čas dovolených, čas výletů, čas rekreací.
Je třeba vypíchnout několik důležitých rad, aby vaše rekreace měla pořádný náboj a patřičné koule.

1. BALENÍ
Zde budou moje rady universální. Kdo si bude na pokoji v poledne vařit polévku, ten nesmí zapomenout propanbutanovou láhev, kdo si rád na dovolené kutí, přibalí si sadu šroubováků, kdo letí do Ria na karneval nezapomene soupravu pér a rumba koule.
Co skutečně doporučuji, nepodcenit přípravu do letadla. Nedostanete nic k jídlu !!! Chce to nasmažit řízky nebo karbanátky, vynikající je čerstvý chléb hustě mazaný paštikou Májka.
Moje kamarádka mi vyprávěla, že když byla malá, maminka navařila 20 vajec na cestu, pravidelně jako jediní měli kupé až na Slovensko pro sebe.



2.NA LETIŠTI
Snažte se, aby všichni na letišti nevěděli, že se bojíte. Dát si panáčka, Lexaurin a panáčka, nekončí vždy nejlépe.
Nejenže se budete hlasitě smát, ukazovat všem novou podprsenku, ale hrozí, že si u Tiffanyho koupíte šálku a celou dovolenou nebudete mít ani na vodu.
Pokud máte nadváhu zavazadel, nelaškujte s dámou na přepážce. Je v přechodu, má sama nadváhu a je doslova alergická na vaše chichotání.
Nesnažte se letět v kokpitu s pilotem, i když vypadá jako George Clooney. O čůrací přestávce přefikne toho tmavovlasého stevarda, nikoliv vás.





3. ALL INCLUSIVE
Jíme ráno, jíme v poledne / někteří si na pokoji ještě ohřejí polévku gulášovou od Vitany /, jíme večer. Musíme si to přeci užít, když si to zaplatíme.
" Nepokradeš , Kelišová ". Nezapomeňte chodit s igelitovou taškou Globus , protože ty malé cukříčky a mlíčka se budou hodit. Ještě lepší je si stáčet limonádu na celý den a nutit barmana zalévat jí vodkou do půlky.
A co teprve mýdlo, zubní pasta, toaletní papír a do finále i ten župan, ten jako když najdete pro babičku k narozeninám.
A víte, jak na 100 % poznáte českého vidláka ??? Jde si v poledne na oběd v mokrých plavkách a k večeři si vezme tílko a kraťasy, na nohách má žabky a nohy obalené pískem.





4. ZAKAŽTE SI SENTIMENT
Holkiiiiii, nebrečte, von si vás nevezme. Celý pobyt se na vás usmíval, celý pobyt z vás nespustil oči, držel vám dveře, upravoval židli, žádostivě se usmíval, když vás u večeře viděl, měl skelný výraz ??? Buďte v klidu, dělal to kvůli spropitnému, jen co jste vypadla, smál se a jihnul na tu rusandu od vedle.
Pokud jste nabídla při měsíčku i více, modlete se, aby z toho nebyla pohroma v návštěvě venerologické kliniky nebo co hůř, malý prcík, v tom případě počítejte, že může dorazit i s celou početnou rodinou.
Cestou zpátky nediskutujte na přepážce o 10kg nadváze v podobě špičkových těstovin nebo sebraného toaletního papíru z celého hotelového komplexu, může totiž následovat potupa , kdy si bude celá letištní hala prohlížet vaše né právě svěží bombarďáky.




KRÁSNOU DOVOLENOU A LETU ZDAR !!! A LÉTU TAKÉ ....

23 komentářů:

  1. Parádní návod jak se pohybovat na dovolené Fotky Soptíka jsou nádherné

    OdpovědětVymazat
  2. Cérko,zase jsem si početla, zařídím se podle toho, ale asi poletím do ... Sofinka je rozená modelka, a ksichtíky umí dělat perfektně Užij si dovču, já si taky užívám doma s vnoučaty

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva rady na dovolenou    , ještě že nelétám na skupinové dovolené a all inclusive       

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem si zase zbytečně koupila Cosmopolitan - tady mám rady a ještě se pobaví a nechytnu depresi   A ty fotky - to je prostě skvělý dokreslení

    OdpovědětVymazat
  5. A sbírka hotelových ručníků s logem časem nebere na hodnotě...

    OdpovědětVymazat
  6. Článek vystihující přesně povahu českého národa

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem se lekla, že nám odlítáš do dalekých krajin. Pokud jsem tomu blbě rozuměla, přeju krásnou leteckou dovolenou. Pokud ne, užijte si ji všichni podle vašich představ.

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní vtipný návod, určitě využiju, dík za rady!   Je vidět, že jsi zkušená, rady jsou pravdivé a ze života. Souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  9. Bezva rady - něco z toho jde však mimo mne. Nelítám!!! Abych byla uzavřená někde, kde si nemohu otevřít okénko, tak to ani náhodou. I když jóó ´letěla jsem- dokonce tam i zpátky. Bylo to fajn, ale přesto ! nelítám!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ať už na dovolenou pojedeš nebo poletíš, určitě nezapomeň ty řízky a kafe do termosky A hlavně si užívej!

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím.Opět jste nezklamala. Máte krásnou holčičku.Děvčata líbejte zem,jako papež až doletíte zpět a hezky si to užijte. Dana

    OdpovědětVymazat
  12. Simi, zapomněla jsi připsat do seznamu Soptíčka! A to se ti tak vemlouvavě posadil do kufru!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tyhle rady by si zasloužily zvěčnit Jsou suprové     

    OdpovědětVymazat
  14. Simčo, přeji vám všem, aby jste si dovolenou pěkně užili (y).

    OdpovědětVymazat
  15. Simčo, přeji krásnou dovolenou a důležité rady na cesty mne pobavily.

    OdpovědětVymazat
  16. Tvoje rady bohužel nevyužiji, protože letos rozhodně tímto způsobem nikam nevycestuji. Ale zvažuji jejich zarámování a vyvěšení na viditelné místo, kdyby náhodou...někdy. Každopádně mě pobavily tak, že se bojím, že dneska neusnu.

    OdpovědětVymazat
  17. Pamatuji na začátek demokracie v čechách v roce 1989, kdy láska a pravda měla  vítězit nad lží n a nenávistí, a jeden mladý českorakouský výtvarník, syn emigranta,  se výborně živil ve Vídni kreslením barevných nápisů před obchoďáky v centru:

    OdpovědětVymazat
  18. Perfektně popsáno! Ale Nejen český turista se takto chová, jsou problémy hlavně s těmi z bývalého SSSR, trochu dál od Evropy... Žabky, trenky, pupek venku a hodně peněz, hotel 5 hvězdičkový... vůbec se jim nelíbí když jim vrchní (=sluha) zakáže vstup. Ale nedá se nic dělat - oni platí i ti ostatní, vychování... Tvoje holčička má už zabaleno jak vidím

    OdpovědětVymazat
  19. All inclusive jsem zažil jednou poslední dva dny pobytu v Turecku a jednou v Mexiku a také jsem žasl, jak tento komunismus v jídle a pití některým dokáže zatemnit mozek. Jeden pán z moravského venkova se tak (s prominutím) přežral, že druhý den jsme ho už neviděli, zvracel, dávil se, ležel v posteli, že na jídlo už ani nepomyslel.

    OdpovědětVymazat
  20. [19]: Má-li člověk melancholickou náladu, opije se namol (dur by v tomto stavu tak nevyznělo).

    OdpovědětVymazat
  21. Velmi skvěle a vtipně podané rady .. To by snad ani nebyli Češi, kdyby si nevzali řízečky.    ..Fotografie malé Sofinky jsou báječné!!

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.