pondělí 31. října 2016

Chcete ženu spolehlivě dovést k vyvrcholení...

...podzim nevlídný, za okny mlha a plískanice a přeci... stěhujeme se do příbytků, hledáme teplo a s ním i to potřebné erotické dusno, každý muž touží být své drahé blíž a blíž, zde je několik drobných rad, jak ženě udělat dobře a být přitom za hrdinu...
STIMULACE ... odborníci se v zásadě shodují, že ženu lze stimulovat jednak kreditní kartou, přístupovým heslem k bankovnímu účtu nebo finanční hotovostí / nejlépe v euro bankovkách nebo dolarech v nejhorším /, pokud chcete ženu připravenou, ženu spokojenou... propojte všechny stimulace, nepátrejte po stavu konta, účtu či peněžky, hýčkejte ženu ve všech polohách.

SLADKÉ A CHLÍPNÉ ŘEČI... pokud vaše drahá dorazí z kosmetiky a její obočí vypadá jako obočí klauna Ferdinanda, chvalte, pokud vaše milá musela cestou od kadeřníka přijít v čepici a na hlavě má trvalou jako pudl, chvalte, připomíná vám barevné ladění odstínu na hlavě vaší nejmilejší nedělní bábovku u tchýně, chvalte, chlípně se usmívejte, chlípně šeptejte, i když vaše drahá v podvazcích vypadá jako nastřelený ventil, chvalte.

NALEZENÍ SEKUNDÁRNÍHO SPOUŠTĚČE ... pokud odevzdáte přístupová hesla k účtu, nemáte vyhráno, je třeba zkoušet i jiné zony, na začátek stačí květina, čokoláda / hlavně nešetřit, koupit nejdražší, má nejvíce kakaa, vaše drahá dbá na životosprávu /, velcí a znalí milovníci chodí rovnou s novou kabelkou / neříkejte, že nevíte kterou, když o ní už týden mluví horem, dolem /, necukejte se v butiku, kupte klidně troje šaty / půjčku si může vzít kdykoliv a kdekoliv /.

TLAK NA PODBŘIŠEK ....vrátila se z firemního večírku bez punčoch, vězte, že tanec na stole ji řádně zapotil. Pokud je v kondici, dopřejte vaší nejdražší lehkou masáž zmrzlých nohou, k posteli přineste kbelík. Relaxaci po zábavě dopřejte ženě dlouhou, děti odvezte k mamince a jestli tlak na podbřišek dovolí, připravte vydatnou anglickou snídani. Uvědomte si, že potřebuje všechny zážitky sdělit kamarádce Dáše, nedělejte obličeje, neříkejte, že je Dáša kráva.

PŘEVRÁCENÁ POLOHA ....elegantní a pohodlný způsob, jak posílit vzrušení u ženy všeobecně, buďte mužem, posekejte trávník, přidělejte pořádně světlo , opravte vypínač nebo kapající kohoutek, vymalujte dětem pokojíček a hlavně ...nečumte na svoji tchýni jako puk.

Muži si stěžují, že jsou dnešní ženy vzdorovité, náročné a honí se za vyvrcholením a přitom je to tak jednoduché, že dámy.
Přeji vám krásný , klidný týden a vězte, že jsem tu dušičkovou atmosféru musela trochu nabourat... LÁSKA A PRAVDA ZVÍTĚZÍ.

18 komentářů:

  1. Musím říct, že chválení na mě působí i opačně     , říkám si blázny si ze mne dělá     

    OdpovědětVymazat
  2. to je hrozně super článek, ještě než jsem si přečetla první radu, hned mě ta kreditka napadla

    OdpovědětVymazat
  3. Milá blondýno, se zpožděním gratuluji ke článku dne. Tento bude doufám dalším, neboť je geniální. Jen co dnes dorazím domů z kosmetiky, dám přečíst svému muži   

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalé návody, hlavně, aby je chlapi správně pochopili...   

    OdpovědětVymazat
  5. To musím dát přečíst svému drahému   

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle článek je špička    Už dlouho jsem se tak nezasmála, od začátku až do konce Což by se taky mohlo přirovnat k vyvrcholení!!   

    OdpovědětVymazat
  7. Nastřelený ventil mě odrovnal.   No, musím článek ukázat příteli.   Ale spíš v tom smyslu,  jaké má štěstí, neboť sebe v tomhle jaksi nepoznavám.

    OdpovědětVymazat
  8. Simčo, opět super článek, zase se bavím Kreslený vtípek, to je taková třešnička na dortu

    OdpovědětVymazat
  9. [1]: Zdendíku, tak to nééé, chválit, chválit, i kdyby na chleba nebylo...chválit     

    OdpovědětVymazat
  10. [3]: No to bez debat, já první z kosmetiky odcházím k zrcadlu a upravuji si obočí, neboť paní kosmetička ze mě vždy vytvoří dokonalou kopii Marfuši...ale jinak má zlaté ruce

    OdpovědětVymazat
  11. [5]: Baru, neviděla, ale je to globálně problém 98% žen, jen dvě procenta vypadají v podvazcích sexy   

    OdpovědětVymazat
  12. [7]: Mě je po těch supervýživných pravidelně nevolno

    OdpovědětVymazat
  13. [15]: Tahle je fakt jiná - někdy aspoň ochutnej. Třeba ti po ní taky bude špatně - to ale nesníží její hodnotu. Já posuzuju potraviny stejně jako byliny (a nebo jako lidi ). A na téhle čoko se nás shodlo více lidí, že je fakt dobrá (stejně jako např. na Grešíkovi - včetně toho, že v posledních letech ta kvalita už není, to co bývala...).

    OdpovědětVymazat
  14. Já věděla, že se za názvem bude skrývat podobná "ptákovina", Simčo.

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji, tohle jsem potřebovala. Zálohuji  co se ještě dá zachránit a mám obří bobky z muže, až se vrátí z práce. Tohleto mě krásně rozesmálo. Je to super. Děkuji

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.