středa 4. ledna 2017

SLYŠÍM...

....slyším ten hlas , slyším ho důrazně a říká ...UŽ NIKDY VÍC...
Jsou toho plné reklamy, je toho plný plný internet, dámské časopisy...valí se to na nás ze všech možných stran a upřímně, je mi z toho na zvracení. Zhubněte za měsíc 15kg, kupte si výrobky naší firmy, začněte s námi cvičit, kupte si ananas tablety, zajistíme výsledek...bla, bla, bla. Kolik lidí se chytí, kolik lidí tento leden začne, kolik lidí tento leden skončí ?????
Začátky roku jsou pro tyto marketingové lákače ideální, lidé jsou po vánocích přežraní, jsou ve velkých očekáváních, chtějí zázrak za měsíc. Moje lektorka na jogu a majitelka centra má v lednu nárůst tržeb o 250% , v březnu už chodí jedna desetina cvičenců a v červnu jen stálí klienti.
Já taky začala, já začala v 4.1.2013. také jsem byla v pořadníku na zázrak, v pořadníku na změnu.
Nakonec článku dám svojí fotografii z tohoto období, mám jí na ledničce, dívám se na ní vždy, když má moje podvědomí přežírací orgasmus a tato fotka říká...UŽ NIKDY VÍC. Dívá se na mě z ní ženská, která byla zoufale nešťastná, měla metrák, jedla antidepresiva po hrstech, aby mohla v noci usnout, předepisoval jí psychiatr kombinaci léků, po které nebyla ráno schopna vstát z postele. Ta ženská byla šíleně bolavá, volala po pomoci, nezajímali ani chlapi, ani sex, byla zavřená sama v sobě, nebavil jí život, přemýšlela o jeho zbytečnosti.
A pak přišel ten památný leden 2013 a já to změnila celé, postavila jsem se tomu, pokud bych to nezměnila ve své hlavě, nebyla bych tu. Zhubla jsem, přestala jsem po letech chodit k psychiatrům a psychologům, našla si spoustu skvělých přátel, získala jsem potřebné sebevědomí, začala jsem mít ráda sebe, život. Vrátil se potřebný nadhled, vrátila se láska, vrátila se chuť na sex, na milování a hlavně vrátila se ŠÍLENÁ CHUŤ ŽÍT a né přežívat.
Vážené a milé, nepíšu to, abych se prsila, věřte, že to nemám zapotřebí, mám sebevědomí už na správném místě, baví mě život a nepotřebuji slyšet, jak jsem dobrá. Také vím, že úspěch, dobré postavení se v českých vodách nenosí, pokud z vás totiž štěstí, pohoda stříká, vadíte lidem.
Ale píšu to pro ty z vás, které chtějí něco opravdu změnit !!!!....nepropadejte sloganům, nevěřte kecům na internetu...začněte v sobě, změňte to v sobě. Pro začátek stačí pětkrát denně zdravě jíst, hodně pít, hýbat se, nestydět se prosadit na poli dietního stravování...získáte radost ze života, sebevědomí a hlavně sebepoznání, že váš život je nádherný. DRŽÍM PALCE nejen v lednu, ale v celém letošním roce 2017 !

49 komentářů:

  1. Ono to je právě o tom přepnutí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kráso...tam někde na té fotce v té paní je schovaná naše Simča? No jo, je tam!

    OdpovědětVymazat
  3. Víš, Simi, ono ti to slušelo i s tím metrákem, ale teď je to o mnoho lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. ty výrobky nefungujou, taky  mě to leze na nervy

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zase mi nejde se přihlásit. To už vím dávno a teď jedu znovu na hubnutí bez preparátů. Je to fak o systému stravy a pohybu. Taky o hlavě - najednou není lákání na užírání ani tajné! Sedím a povídám a nejedu jeden chlebíček za druhým, cukroví a množství tuku. Už to začíná mít i čísla. V lékárně nabízejí berličky, kutěné v garáži, stejně jsem jim na to neskákala ani dřív. Mám i fotky ze začátku druhého hubnutí, teď jsem za začátku čtvrtého, ale co? Hlavně že už je mi duševně dobře, když vidím drobná čísla na váze. Centimetry ubývají víc a mišelinka viditelně mizí! Ty to znáš, i když jsi měla míň. Nikdy ze mě nebude kočka jako ty (nikdy nebyla, vždycky jsem byla válec), ale na pohled to za chvílu bude znát. I na pohybu. To jen tak, že taky neskáču na nabídky "hned" se svalnatýma kočkama a drahými stroji na tvarování postavy. S nimi se za drahý peníze musí fakt cvičit, aby se tělo tvarovalo. Když si je jenom koupím jako úlitbu bohu výčitek, za dvakrát už je na půdě. Znám to a už dávno nedělám. Pohyb je život

    OdpovědětVymazat
  6. Pobavilo mě ve zprávách, kde jedna majitelka fitness centra nazývá ty šílence, kteří se hned po Vánocích vrhnou na cvičení a diety "ledňáčci" - chodí totiž cvičit jen v lednu a v únoru už po nich není ani památky..

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle článek je moc rozumný. Já mám opačný problém, potřebuju přibrat aspoň 10 KG a stále se mi to nijak nedaří Jinak jsem moc ráda, že se cítíte dobře, a máte sebevědomí, protože to je opravdu důležité...

    OdpovědětVymazat
  8. Simčo, máš můj obrovský obdiv. Já jsem od svého mládí to, čemu se říká "prostorově výrazná". Naučila jsem se ta svá kila navíc nosit. V obou těhotenstvích jsem nabrala málo, obě děti měly přes čtyři kila. Když byl dceři necelý rok, zdražili mi Sparty z 8 korun na 14 a já se rozhodla jednou provždy seknout s kouřením. Ale... jako berličku jsem místo cigaret dojídala po dceři výživné polívčičky se žloutkem a krupičkou a v mezidobích jsem si do huby sypala odměrku sunaru a cucala ten prášek místo cigaret. Výsledkem byl vzhled prasete a 30 kilo navrch. Měla jsem skoro jateční váhu. Pak už chodil syn do školy a já byla s dcerou doma - byly jsme krmit kačeny a labutě na Kampě a ona mi utekla z mostu dolů. "Počkej na mně!" Když jsem přicházela níž, zaslechla jsem pána v nejlepších letech, který mé dceři říkal: "Musíš babičku poslouchat." To byl ten impulz, ten kopanec, který jsem potřebovala. Šlo to těžko, ale já ta kila shodila. Ted' už zase mám nějaké to kilo navrch, ale nehroutím se z toho.

    OdpovědětVymazat
  9. [1]: Mám i hezčí fotky       

    OdpovědětVymazat
  10. [11]: podla mna su vsetky super :)

    OdpovědětVymazat
  11. [5]: Já jsem chodila 8měsíců do Nature house, naučili mě základy stravování, starání se o sebe a ukázali mi cestu, jak z jojo efektu, zde to mělo skutečně význam.

    OdpovědětVymazat
  12. [7]: Také proto, jsem tento článek napsala, je z reálného života, s reálným ksichtem a s reálnou zkušeností...což není žádná reklama, nic nepropaguji, tudíž je to upřímné.

    OdpovědětVymazat
  13. [8]: Eli, nemůžeš mi už kurňa tykat, já nejsem tak stará       

    OdpovědětVymazat
  14. [9]: Já su ta Doležalovější z těch dvou Doležalových              a poznáš to, že mám kalhotkiiiiii

    OdpovědětVymazat
  15. Opět smekám, pro mne je to neskutečný sen začít cvičit apod.

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle že je moje Simi? Ukaž, kam jsi jí schovala!

    OdpovědětVymazat
  17. Simčo, na zázraky v podobě zaručených přípravků také nevěřím, ale věřím v sebenasírání, to je ten správný impuls k tomu, aby člověk se sebou začal něco dělat. Tobě se to povedlo dokonale     

    OdpovědětVymazat
  18. [15]: Díky za podporu, Simi, teď to bude trochu těžší, protože za deset dnů máme velkou oslavu mamčiných devadesátin, ale slibuju, že se nebudu přežírat a sladké vynechám!   

    OdpovědětVymazat
  19. [22]: Jde jen o to, překročit svůj stín a pak se výsledek dostaví

    OdpovědětVymazat
  20. [23]: Co tobě budu líčit, mám tendence zavodňovat organismus, kromě tuku jsem byla plná vody...takže ta odulá držťka mluví za vše..

    OdpovědětVymazat
  21. [24]: Zaručený přípravek je člověk sám, musí si srovnat priority a začít.

    OdpovědětVymazat
  22. [25]: Motivovala jsem kolem sebe mnoho lidí, moje kamarádka o velikonocích začala také změnou svého životního stylu, nadšení jí vymazlilo na váze mínus 15kg, dodržuje svůj nový život a je spokojená, nehladoví, což je zásadní chyba a chce takto vydržet dál.

    OdpovědětVymazat
  23. [26]: Rádo se stalo, bude mi potěšením, pokud dojde k nějaké změně k lepšímu

    OdpovědětVymazat
  24. [27]: Všechny oslavy jsou bič, ale já jsem to dělala tak, že jsem vždy hostitele požádala o více zeleniny nebo ovoce a všichni toto dodržovali, nikdo s tím neměl problém, u nás v rodině toto zůstalo a vždy mám připravenou zeleninu navíc, je to respektu.

    OdpovědětVymazat
  25. Přesně, žádné zázračné pilulky na hubnutí nefungují.  Pomáhá jen pohyb a střídmě jíst.

    OdpovědětVymazat
  26. krásný článek šťastný nový rok

    OdpovědětVymazat
  27. Jsi dobrá že se ti povedlo nejen zhubnout ale hlavně si váhu udržet! To je myslím největší problém Mě zachránila italská strava, když jsem se (už dávno ) vdávala vážila jsem asi o 6 kg víc než teď - a nejsem žádná hubeňourka   

    OdpovědětVymazat
  28. Já tě moc a moc obdivuju, taky bych potřebovala něco shodit, ale nikdy ne za pomoci toho, co nám nabízejí. Nezapomenu, jak dělala Halina Pawlowská reklamu na nějaký hubnoucí nápoj a ve finále ještě přibrala.

    OdpovědětVymazat
  29. JJ,taky vím, že to jde, ale jen opravdu když člověk chce.

    OdpovědětVymazat
  30. [33]: No, uvidíme, jak to zvládnu.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc hezký! A já si nemůžu pomoc - ani za tlusta si nebyla žádná hrůza!!! Mě vždycky vyburcuje bolest zad, ta mi řekne, že dál už to bez pohybu nejde - a pak už mě cvičení baví, miluju ten pocit uvolnění, chce to jen začít a nepřestat! A taky je to trochu i o tom, že když člověk chodí z práce zdrchanej, utahanej, tažko někde škrábe tu energii...

    OdpovědětVymazat
  32. No to jsem zvědavá jestli mě se podaří shodit aspoň ta dvě kila co potřebuju    , tak radši tři    Včera jsem si myslela, že po tom házení sněhu v práci, to cvičení nedám, ale ono to bylo naopak příjemné   

    OdpovědětVymazat
  33. Já chci přibrat Ne, vážně, váhu neřeším. Jen vím, jak je to těžké a že si tělo hodně dělá, co chce. Pořád hubená, před dvěma lety každý měsíc kilo nahoru, pak najednou sešup dolů a to aniž bych něco dělala.... Takže neřeším váhu, někomu jsem se líbila tlustší, jinému hubená - ale snažíme se také správně stravovat a trochu pohybovat - já a dcera, tak snad nám to vydrží.

    OdpovědětVymazat
  34. A já ti to stejně řeknu: JSI DOBRÁ!

    OdpovědětVymazat
  35. [34]: Měla jsem skvělého psychiatra, nepřibírala jsem, naopak ten váhový úbytek se mi podařil při podávání anti depresiv. Brala jsem je několik let a měla jsem skutečně vynikající medikaci bez vedlejších příznaků.

    OdpovědětVymazat
  36. [20]: Ty jedna potvoro, kalhotky už vynech..!!!

    OdpovědětVymazat
  37. [45]: Míšo...ty jsi mi v kalhotkové story inspirací, dnes vyjde článek na téma PODPRSENKA

    OdpovědětVymazat
  38. [46]: Tak to se fakt těším...

    OdpovědětVymazat
  39. Jsi hrdina. Já také nenávidím ten útok reklam na naše vrásky, váhu, svaly, pekáče buchet a podobně. Já jsem se jako mladá cítila tlustá i se svými 58 kg. kéž bych je nyní měla. Po dětech jsem měla 60 a ve 40 jsem zhubla na krásných 50 a byla jsem nadmíru spokojená. Ale hubnout a to velmi nezdravě začala v té době i dcera, která to vůbec nepotřebovala a tu jsem doslova zachránila. Je sice hubená po manželovi, ale kdoví, jak by to tenkrát dopadlo. Jenže já jsem se rozhodla ze dne na den přestat kouřit a tu nastal zlom. Prý se změní i metabolizmus, ale možná je to jen výmluva. Začala jsem opět přibírat a to dost a to hodně. A od jara do podzimu jsem v jednom kole, pohybu mám dost, ale stejně už se nedostanu pod 80. V každém věku se hubne jinak, ale hlavně nepodlehnout vábení chemie v zaručených pilulkách.

    OdpovědětVymazat
  40. Hezký reálný příhěh, tomu moc fandím, když jde na věc člověk tak nějak opravdově. I z nuly! Ale děsí mě ta věc s tím, že spokojený a úspěšný a já nevím co - člověk, už všem vadí. myslela jsem si ve svý beznaději, že se to jen tak říká. Jako se říká - ježiš já tě zabiju, ale jen to tak říkám a nic. Ale ono to tak fakt funguje. Je to tak odudivý? Vždyť je to krása, dívat se na štěstí... :(

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.