sobota 7. ledna 2017

Rytířka podprsenkového řádu...

....dle mého úsudku je skvěle padnoucí podprsenka alfou i omegou celkového vyznění našeho oblékání. Bohužel, mi přijde, že málokteré ženě její podprsenka sedne, málokterá má své správné číslo na těle. A pak kolem sebe vidím chudinky v hodně těsném prádle, které udělá z těla několikrát stažený španělský ptáček.... ženy v hodně nepadnoucím prádle, kdy se ňadra derou všemi směry a majitelka v celkovém vyznění vypadá jako nastřelený ventil. Daleko nejhorší a nejšílenější jsou podprsenky, které svým majitelkám udělají medvědí službu a ňadérka jsou k tělu přikurtována jako dva štrůdlíčci.
Celý život jsem byla vyprsená a vyžraná prsatice, která měla problém svá prsa zakurtovat do pořádného prádla... pokud mi to neteklo ze všech směrů, po redukcích mi jojo efekt vykouzlil dvě rolovací chudérky, které vypadaly v prádle velice smutně. Podthněte ten fakt, že gravitace, kojení, jojo efekty ....jo, tak to je prostě realita a co s tím ???
Přijdete do podprsenkového ráje, za pultem stojí dvacetiletá holčina s prsíčky jako dvě lentilky, vy jí vyjevíte svůj problém...ona protočí panenky vzhůru a vyndá milion futrálků na prsíčka, ale ani jedny vám nesedí, máte marný pocit, pocit vyděděnce společnosti...no jo, ale přeci to spodní prádlo prostě potřebuji . Všem, kdo chodí po čtyřicítce nahoře BEZ, nemají plastiku, nemají soudnost a chodí s prsy u pasu v přiléhavém průhledné oblečení, bych sebrala občanský průkaz / prosím a zde důrazně PROSÍM... nezaměňovat za odložení podprsenky v domácím či soukromém prostředí...to je dokonce nezbytně nutné /.
V televizi jsem mnohokrát obdivovala paní Konarovskou, která velice umně udělala z prsíček všech velikosti, tvarů zbraně neuvěřitelného kalibru, bohužel je toto nedostižné při cenách, kolik zde jeden futrálek na ňadra stojí. A tak mi prsa tekla nebo jsem je hledala, při práci na zahradě jsem si je 60x za hodinu prsa NAHAZOVALA DO KOZÍCH CHLÍVKŮ.
A pak jsem ji potkala... RYTÍŘKU PODPRSENKOVÉHO ŘÁDU....v podnikové prodejně TRIOLA stála za pultem bohyně v mém věku, v kabince se podívala na mé chudérky, poměřila a donesla mi podprsenky, které mi poprvé v životě sedí, mám prsa na svém místě, v oblečení se nádherně klenou i z profilu a já se nemusím stydět, že si stále cosi nahazuji, stále mi něco někde buď chybí nebo se mi nedostává. A číselná řada, wow ... kupovala jsem si neustále obvodově obrovské a zároveň nevhodné podprsenky...konečně mě v 50letech někdo ukázal, jak a kde má podprsenka být.
Moc bych vám všem přála poznat rytířku podprsenkového řádu, protože dobře padnoucí podprsenka je dar z nebes...samozřejmě, kdybych na zahradě nepotřebovala nový plot, novou střechu, nový taras, nové dveře, okamžitě bych dobře padnoucí podrsenku vyměnila za laskavé ruce plastického chirurga...


/ z internetového obchodu Triola jsem si zapůjčila fotografii mé poprvé padnoucí podprsenky, ale paní Lutovská v ní přeci jenom vypadá skvostněji nez já /

63 komentářů:

  1. Simi, chirurga nee - to si radši kup 3 Trioly (a jednu si ještě můžeš rukou vyklepávat v rytmu ).

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi 22 a jelikož mám nulky, nosím podprsenky bez košíčků

    OdpovědětVymazat
  3. Simčo, shodou okolností jsem si v létě také pořídila Triolu a také jsem spokojená K paní Konarovské jsem chtěla také zajít, ale pouze do chvíle, než jsem zjistila, kolik by ty kozí chlívky stály     

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si pamatuji, jak ja jsem chodila nahore bez... vsechny holky na zakladce nosily podprdy a mama, ze ja zadnou nepotrebuju. Musim rict, ze tohle ja dceri neudelam, mne bylo tenkrat dost trapne a byla jsem trochu pro smich... pritom slo jen o tu sportovni bez kostic.

    OdpovědětVymazat
  5. Simi, tak jestli mluvíš o té vaší prodejně někde hned u nádraží, tak do toho jdu. Slyšela jsem o ní. A ta prodavačka Ti tam fakt takhle pomůže vybrat, poradí sama, koukne?

    OdpovědětVymazat
  6. To je reklama jak víno, by Ti Triola měla poslat nějaký chlívky darem...

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, padnoucí podprdu s košíčkama velikosti E při obvodu 75 cm aby člověk pohledal Triolu nemám. Kupuju je všude možně, kde se dají vyzkoušet a občas dokonce po internetu na Astratex

    OdpovědětVymazat
  8. [3]: Do budoucna velká výhoda, gravitace je svině...

    OdpovědětVymazat
  9. Tomu říkám recenze, všechny ty beauty blogerky by si z ní měly vzít příklad!

    OdpovědětVymazat
  10. Já si nějak v létě vypočítala velikost v tý aplikaci Astratexu, po vyplnění proporcí mi to doporučilo i nějaký vhodný střihy. Ze začátku byla fakt super, ale problém je, že se mi neustále povolují ramínka, takže stejně každou chvíli upravuju a upravuju... a už mě to nebaví. Teď si budu kupovat novou, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  11. Simi, posalas famózně trápení s podprsenkami Představ si, že jednou mi taková dívenka prodala ohromnou podprsenku pro kojící matku - to bylo předloni, koupila jsem a vyzkoušela jsem podprsenku a řekla jí, že si koupím dvě. Doma po rozbalení mě málem trefil šlak. Spílala jsem jí až hrůza. Musela mohutně škytat. Dodnes ji mám v krabičce v šuplíku, neboť onen obchod, kde jsem ji kupovala je 270 km daleko od nás! Jak prodávají mladé holky, tak do toho obchodu nevlezu, ale tehdy na dovolené jsem porušila pravidla.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásně řečeno a vypsáno. U más máme v nedalekém městě prádlo s paní, co tomu rozumí. Kupuju tam drahé, ale padnoucí chlívky. Jenže pořád jiné, pořád bádáme, co v Itálii ušijou a bude-li to sedět. Stejně mi padají ramínka - hubnu, zešiřuju se, to je pak logistika něco pořádnýho nosit. Ale nevzdávám se. Za pořádnou podprdu si připlatím. Zlé je, že vy taky platíte zlatem a nesedí vám...

    OdpovědětVymazat
  13. Skvostný článek, který mi připomenul malý obchůdek u nás na Bílé Hoře. Prodávala tu paní Krásná a té opravdu stačilo podívat se a pak dát na výběr z několika variant. Stará paní, která "to měla v oku". Kdyby jen dámské prádlo. Ona snad znala všechny obyvatele. Kdysi jsem šla kupovat mužovi košili, podotýkám, že on v tom obchůdku nikdy nebyl. Doma jsem poměřila košili, která mu padla a s mírami na papírku jsem zašla k paní Krásné. Ani jsem je nemusela vytahovat, zeptala se, pro koho ta košile má být, pak sáhla do regálu ... košile padla jako ulitá.

    OdpovědětVymazat
  14. Simčo, no jako vždy nádhera    Já myslím, že za tuhle reklamu by si ty jedny chlívečky mohla mít aspoň za půlku      , když nééé zadara     Já naštěstí na ty svoje sotva dvojky, nic moc extra nepotřebuju, snažím se nakupovat levnější, ale úplně ty levné nekupuji, protože vím, že to je na nic a podprda by sedět měla, pak nemusí být domácí ulevování    ....to dělá moje mamka, kupuje si šunty a pak si doma ulevuje   

    OdpovědětVymazat
  15. [1]:To co jsem si vždy nějakým způsobem dala za úkol, to jsem si splnila, takže tady tu plastiku skutečně vidím, pouze zdravotní stav může udělat stop stav.

    OdpovědětVymazat
  16. [2]: Když jsem navštívila pouze její eshop, málem jsem omdlela, já nejsem zastánce levných šuntů, raději kvalitu na dlouho, ale zde jsou ceny ta přemrštěné, že skutečně nehrozí ani zfetovaná. Pak jsem se šla jen podívat za výlohu a vím, že to je nesmysl.

    OdpovědětVymazat
  17. [3]: A to je nádhera, já měla už od mládí kozy jako vozy, takže po letech ŽIVOTA...je to kalamita

    OdpovědětVymazat
  18. Tak já měla a mám stejný problém, ňadra dmoucí, poctivé čtyřky. Problém je, že se teď nikam nedostanu a abych si koupila přes internet, toho se bojím. Jedině až budu mít cestu do Prahy. My tady taky máme obchod s prádlem, takový maličký, ale ta paní právěže taky protáčí oči, když mi nesedla ani jedna ze tří, co mi vybrala, tak suše oznámila, že mám nekonfekční postavu a bylo vylalováno. Už bych k ní asi nešla.

    OdpovědětVymazat
  19. vymalováno, omlouvám se za překlep

    OdpovědětVymazat
  20. [4]: Jo, přesně, první podprsenka je pro každou mladou slečnu neuvěřitelná událost a každá mám by to neměla prošvihnout, je to důležité a citlivé.

    OdpovědětVymazat
  21. [5]: Tak já jsem chodila ještě do Pařížské ulice, ale prodejna je přestěhovaná.

    OdpovědětVymazat
  22. [6]:Meduňko, právě zde mají velice ideální hloubku košů, já mám právě tu avizovanou 75 s košem F a sedí jako prdel na hrnec.

    OdpovědětVymazat
  23. [7]: Já nic nečekám, jsem typ člověka , které bez milosti napálí, ale i stejně pochválí...a zde je co chválit a koho chválit. Asi nepatříš mezi ženské, které mají takové problémy , já s tím bojuji celý život, takže je to celoživotní průser a když se podaří taková výhra...až budu psát reportáž z kozí plastiky, pak Triolu potřebovat nějaký čas nebudu.   

    OdpovědětVymazat
  24. [9]: Ty máš , kočičko, ve svém věku ještě prsíčka na svém místě a krásně tě krášlí...to je dar tvého mládí, tak si ho užívej

    OdpovědětVymazat
  25. [10]: Klobouk dolů, musela bych si objednat těch prsíčkových futrálů plnou krabici, protože skutečně sedí jedna z deseti někdy i dvaceti

    OdpovědětVymazat
  26. [11]: Naprosto tomu rozumím, mám takové dvě podprsenky z Intimissimi, sice nejsou pro kojící matky, ale po dvou týdnech ztratily úplně tvar a nejdou nosit ani na zahradu, byly drahé a na nic...moje nebožka maminka by řekla...na hovno a nic.

    OdpovědětVymazat
  27. [12]: Už neplatím zlatem, v Triole jsou ceny poměrně slušné a prádlo kvalitní, pokud se pere podle instrukcí, neždímá, neavivážuje, je to slušně uložený peníz.

    OdpovědětVymazat
  28. [13]: Alenko, krásně jsi to napsala a myslím si, že vím, kde je problém.

    OdpovědětVymazat
  29. [14]: No já už taky futrály na stany nepotřebuju, Zdendíku, o to větší je průšvih sehnat dobrou podprdu.

    OdpovědětVymazat
  30. [18]: To je zoufalý přístup, kdyby to byla moje pracovnice, přerazila bych jí.

    OdpovědětVymazat
  31. Já jsem si oblíbila bezešvé sportovní podprsenky. Doma ale kašlu na zemskou přitažlivost a chodím "volně ložená" Na plastiku se vybodni i kdybys vyhrála ve sportce

    OdpovědětVymazat
  32. Cérko s čepicemi pro dvojčata(jak říkal soused podprsenkám) mám problém celý život Viděla jsem spoustu videí, kde paní Konarovská radí jak si koupit ten správný chlívek pro kozy, ale pořád jsem ho nenašla Já se snad za ní do té matičky Prahy rozjedu

    OdpovědětVymazat
  33. [21]: V Pařížské jsem to taky znala. A nyní je to u nádraží? Šla bych tam. Neboj, nekonkurovala bych Ti, mám jiné!

    OdpovědětVymazat
  34. [18]: To jsi jí měla odvětit, že spíš než nefunkční postava tady figuruje nefunkční prodavačka a malý výběr zboží.

    OdpovědětVymazat
  35. Vím o malém obchůdku se šikovnou paní prodavačkou - pokud nemá, objedná....a umí dobře poradit. I ceny jsou přijatelné....jsem si toho vědoma, že to je terno

    OdpovědětVymazat
  36. Sotva jsem dočetla tvoje vyznání, hned jsem prolustrovala net a zjistila, že nejbližší prodejna je v OL na Horním náměstí. Sedím "nachrmlaná" u pohádky, popíjím teplý čajíček s medíkem a sním si o dobře padnoucí podprdě   

    OdpovědětVymazat
  37. Uff, ještě, že jsem četla dál, protože už jsem si myslela, že patřím mezi ty, kterým by se měla zabavit občanka . Doma i prostě nosit nebudu a nebudu .

    OdpovědětVymazat
  38. Jsi mi připomněla, jak jsme s kamarádkou byly nakupovat, a protože se nám oběma jaksi nahoře nedostává, tak jsem jí vysvětlovala tajemství vycpaných podprsenek. A ona to hned za čerstva pověděla příteli, co za ní přišel. Nebýt to kamarádka, tak jí na místě uškrtím

    OdpovědětVymazat
  39. [31]: No ale i na tu sportovní musíš mít prsíčka, velká do toho nenarveš     

    OdpovědětVymazat
  40. [32]: Libuško, podívej se na její internetové stránky a udělej si obrázek, kolik tam takový futrálek stojí.

    OdpovědětVymazat
  41. [33]: Lotty, dnes je to naproti Bohemce, dřív tam bylo funkční prádlo.

    OdpovědětVymazat
  42. [41]: Dík za radu. Nejpozději, až pojedu na mamo za rok, se tam podívám. Jinak s tou konkurencí to bylo v legraci, ale řeknu, že jsem taky "obdařená".

    OdpovědětVymazat
  43. [35]: Zuzi, to jsi napsala moc pěkně, taková ženská je terno a je třeba si tuto představu hýčkat, hlavně aby paní zůstala na svém postu co nejdéle   

    OdpovědětVymazat
  44. [42]: No pokud jsi obdařená, tak tam budeš skutečně spokojená, protože mají i optimální hloubku košíků a podpsenky jsou pěkně šité i na větší ňadra.

    OdpovědětVymazat
  45. [38]: Ta příroda, ten život...jak je to nevyvážené...někdo má obrovská prsa, někdo dvě lentilky...a pak máme být my ženy spokojené.

    OdpovědětVymazat
  46. [44]: Snad tam ještě budou ty kočky! Hloubka roste úměrně věku.

    OdpovědětVymazat
  47. [46]: No, nedávno jsem viděla vtip: nejdřív jsou největší a pak, postupem času, přijde další primát: jsou nejdelší.

    OdpovědětVymazat
  48. Ještě bych dodala, že spousta žen třeba ani neví, že mají špatnou podprsenku. A i když je člověk méně obdařený, také může mít problém najít padnoucí kousek... mě třeba rozčilovalo, když jsem si někde koupila podprsenku a po pár nošeních se hodně povolil obvod Ale už vím, kde takové věci kupovat a to, že si musím trochu připlatit, mi nevadí

    OdpovědětVymazat
  49. [47]: Vtipně nám tu glosuješ...a tak by mě zajímalo, jak to máš s podprsenkou ty ?

    OdpovědětVymazat
  50. [49]: Ale o tom pojednává první odstaveček...pokud žena nemá vhodnou podprsenku, pak to vypadá, jak jsem popisovala   

    OdpovědětVymazat
  51. teda Simčo, ty jsi číslo. takový super fejeton o chlívku na kozičky napsat... Přesně stejné problémy řeší hromada žen a v prodejnách jsou "odbornice" na baterky. Měla jsi štěstí, že jsi na kvalitní prodavačku se znalostí problému natrefila. Když popisuješ, jak krotíš stádečko při práci na zahradě, tak se musím doslova řehtat. Já jsem také konečně spokojená. Nevěřila jsem tomu, jak velké chlívky bych si měla pořídit a bála jsem se podprsenky bez kostic. Jedině ty přece krásně drží tvar. Až jsem na stránkách Astratexu našla takový test. Nejen že se poměříš, ale také vybereš z několika nabídek tvar poprsí, napíšeš svůj věk a pod. Výsledek mne šokoval, ale dala jsme na něj. Od té doby jsem maximálně spokojená. Nikde nic nepřetéká, neškrtí, i na zádech nemám takové faldy..... Na mnohých je hodně vidět, jak spodní prádlo tvaruje postavu, jak se postava přizpůsobí prádlu a ty faldy tam pak jsou nafurt i při vysvlečení.

    OdpovědětVymazat
  52. Pamatuju, jak jsem jako mladé děvče okukovala podprsenky ve vietnamské tržnici.

    OdpovědětVymazat
  53. [50]: Záleží na značce, 75 C nebo D. Ale podle množství nepadnoucích modelů je správný obvod asi 70 (jenže se blbě shání). Snad jsem Tě uspokojila?

    OdpovědětVymazat
  54. To jsem se tu teď nasmála jak u tvého článku,tak u těch komentářů:)!Je fakt,že sehnat dobrou,kvalitní a nepředraženou podprsenku je problém.A i když zná člověk svoji správnou velikost,nemusí mu pokaždé správně sedět.Podprsenky nakupuji nejraději na internetu,mám už své oblíbené obchody a pokud někdy náhodou nesedí jak by měla,nebyl nikdy problém ji vrátit nebo vyměnit:)

    OdpovědětVymazat
  55. [52]: Maruško, ano máš pravdu, ono o podprsenkách málo kdo píše, ale sama víš, jak je to důležitá součást našeho ženského , u některých mužů i mužského , života. Dobře padnoucí podprsenka ovlivní i celý den, když ti nesedí, nemáš pohodu, neustále si něco upravuješ, popotahuješ, ošíváš se.Je to stejně důležité jako skvěle padnoucí boty na vysokohorský výstup, boty máš skvělé a pod bundou ti jezdí ramínky od kozích chlívků...kalamita a zkažený výlet.

    OdpovědětVymazat
  56. [53]: Tak dneska obuv velikosti 41...to je naprosto běžné, moje kamarádka má vnučku ve čtvrté třídě a má boty 39...myslím, že bude v dospělosti ráda za ty 41.

    OdpovědětVymazat
  57. [54]:Já mám ráda pořádek     

    OdpovědětVymazat
  58. [55]: Je to ze života nás žen a máme 21.století a moc se o takových ženských detailech nepíše, nemluví a přitom je to problém každé druhé ženy...také když se člověk kolem sebe podívá, přesně vidí, co kterou ženskou trápí

    OdpovědětVymazat
  59. Už jsem se tak dlouho nezasmála, příhodné jsou i komentáře. Jsem babka, celý život mám vepředu nic moc, ale velký obvod. Sehnat podprsenku je problém, nakonec seženu vyhovující u Vietnamky, sice se za čas zploští, ale za ty kačky jich mám více na výměnu. Na mladých ženách mne prsa "v pase" vadí, snad nemají doma pořádné zrcadlo.

    OdpovědětVymazat
  60. [56]: Zrovna dneska jsem zase objednala. Teď mají aktivní i slevový kód (KL117) - 5% na nákup a poštovné zdarma nad nějakou částku (ale mně se odečetlo i za nižší). Tak jsem zvědavá co za poklad mi přijde.

    OdpovědětVymazat
  61. Velice vtipně napsaný článek! Já nesnáším nakupování podprsenek, vždy jsem "rudá" až na zádech a mám pocit, že mi taky nikdy žádná pořádně nepadne!

    OdpovědětVymazat
  62. stylové italské kabelky těch nejlepších značek:

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.