středa 26. září 2018

Sporťáku, už máš chlapa ? ....



Kdo očekává coming out, bude zklamaný.
Jsem a zemřu jako heterosexuální jedinec. Mám ráda chlapy a preferuji v lásce to, co činí muže s ženou spokojenými, čím si navzájem dokáží udělat potěšení.
A přesto jsem teplá, jsem lesba.


Od mého posledního partnerského vztahu utekly dva roky.
Naprosto odlišně se člověk seznamuje ve dvaceti, v padesáti to není žádná selanka.
Jsem hotový jedinec s dlouhým příběhem, s odžitými etapami, které člověk nedokáže přeskočit, zahodit, přefiltrovat.
Co se mi nabízí :
-  mladý zajíček, který touží po sponzorování, protože v odlišnosti věku je něco za něco.
Když bude potěšení, když bude povyražení, tak plať, zadarmo ani kuře nehrabe.
Je to byznys a podívejte, jako obrovskou lásku prožívá paní Gregorová, to že se jí směje celičká vlast a její národem ctěný  manžel se musí v hrobě obracet. / něco na té staré stodole asi bude, že ! /
-  stejně starý muž, ten má doma zákonitou manželku / taky v přechodu / a od rodiny odchází pouze za atraktivním kusem, který mu povije další dvě, tři dětičky. Za každé pak zaplatí pěknou plastickou operací.
Muži v mém věku jsou skutečně na jiném břehu. Já, která nemám osm let dělohu, ano, já bych mu mohla nosit dítě pouze v ruksaku a duševně, bych to skutečně nedala. Ani to dítě, ani ten ruksak.
Je předem zaručené, že mladá žínka přejde od přebalování dětí k plynulému převinutí pochcávacích plen i u svého senilního partnera.
-  starší partner, rozvážný, vyklidněný si raději než dovádění se mnou pustí v noci biatlon, protože u toho nedostane infarkt myokardu, nemusí se cpát viagrou, nemusí se holit a stříhat si chlupy v nose.
A může prdět podle libosti.
Po pár týdnech se vymluví na pohřeb v rodině, protože i tryzna za padlou, bývalou tchýni je lepší než ukočírovat temperament a nastavení mi dané do vínku.
- kapitolu ženatých a jinak zadaných mužů mohu jednoznačně odpískat, protože i v této kategorii se na nic nehraje, už se neschovává ani snubák, jede se na férovku. Užít a hybaj domů.
Hybaj domů, za maminou. Na knedlo, vepřo, zelo nebo pokud paní domu propadla racionální stravě, i tato varianta se nabízí, pak jsou k večeři štíhlé nudle z bílků s tempehem zasypané semeny a ořechy nebo jiná vegetariánská pochutina bez lepku.

Stále věřím, stále doufám, že se štěstí unaví a sedne na vola.
A co mezitím než sedne ?
Jsou dvě cesty. Jedna míří na hřbitov, vybrat si místo k zpopelnění, zaplatit si flek v urnovém háji a čekat, až to přijde. Tak druhá, příjemnější, kvalitnější a pro mne schůdnější, je prachobyčejně žít.
Chodit do divadla, do kina, cestovat, bavit se a proplouvat příjemně životem, rozcapovat v sobě umění kavárenského povaleče, radovat se z každého dne a budovat si zázemí, až se stáří zeptá, prohlubovat koníčky, hledat další, zatím neobjevené cíle.
Vybrala jsem si variantu druhou.
Jak báječné by bylo vodit se za ruku kolem Vltavy s mužem, chodím s kamarádkami.
Jak úžasně bychom si v kavárně s přítelem vybírali zákusky a kávu, vybírám s kamarádkami.
Jak velkolepé by bylo dívat se na západ slunce u moře s borcem, sleduji s kamarádkami.
Bože, jak luxusní by bylo se probudit vedle chlapa a probudím se vedle Soptíčka.
Žiju, funguju, snažím se a přišla jsem do řečí.
Přišla jsem do řečí, protože jsem stále mezi samými ženami.

Vona je teplá, vona je lesba.
Vona je samá ženská, dokonce se s nimi jezdí kurvit až k moři. Je samá ženská.
Fakt jsem se dostala do řečí, kolují celým městem.
Moje první setkání s touto informací mě srazilo na kolena. Brečela jsem jako želva. Hlava i mé myšlení se zabalilo do igelitové fólie, kterou se stahují šunkové bagety s medovým dresinkem.
Seděla jsem s fotkami a sama sobě jsem si vnucovala, že jsem přeci na chlapy nebo né ?
Šok následoval vztek, hlavní aktérce zaručených zpráv jsem vyprášila kožich, díky zdravému sebevědomí a mému nastavení / rychle zapomínám / se mohu už celé epizodě pouze smát.

Zlým řečem, pochybným slovům se člověk může bránit pouze skutky.
Dál budu cestovat, dál budu žít a že mne obklopuje ženský svět?
Díky za něj, také by mne v truhle mohli ohlodávat červi, žížaly či mravenci, v kolumbáriu by příbuzní leštili urnu, podobně jako nahlodaly zlé pomluvy mé nitro.
Sporťáku, máš chlapa ? ... Já také né, co s tím nadělením ? ?
Asi počkáme na teplý Golfský proud ?



48 komentářů:

  1. Buď v klidu; o kom se nemluví, je mrtvej Homolka! :-) Já žiju sám už osmý rok a lidem z okolí dopřávám tu radost smýšlet o mně v intencích blbých televizních seriálů, které tvoří k jejich vlastní škodě nikoli nepodstatnou část jejich životů, a poté, co jsem zjistil, že se s tím nedá bojovat nudnou pravdou a skutečností, celkem si užívám možností občas nějakou tu pikantní informaci sám o sobě iniciovat a pak sledovat zpovzdálí cestičky, po kterých se ubírá a jak časem mutuje :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé říká můj účetní, když o to tobè nemluví, jsi mrtvý.

      Vymazat
  2. Ano, je pravda, že pokud se o Tobě mluví, je to dobré. Věřím však, že ty blbé kecy Tě ranily, ale postavila ses k tomu čelem. Víš, já už si dávno nepřipouštím to,co jedna paní o mně povídala. Přeci se trochu znám a vím, kdo jsem. A za moje životní přehmaty zaplatím-zaplatila jsem JÁ. Ona závist je hrozná vlastnost. A jsou tací, kteří ji v sobě neukočírují a přemění ji v zaručené zprávy,pomluvy a zlé řeči.
    Takže dál si užívej a hlavně s kým Ty chceš :-).
    Měj se!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem hodně na očích a není mi příjemné, když do mého života, hlavnè profesního zasahují takové nesmysly a obchodní partneři se tím doslova baví.

      Vymazat
  3. Simčo, s tímhle lidstvo bojuje snad od té doby, co otevřelo pusu....pomluvy a zaručené zprávy, nutnost jinému podsouvat vlastní způsob života, nepochopení toho, že jiný to taky může cítit jinak.... Chápu tvůj pocit křivdy i vzteku. A je fajn, že se tím nežereš. Hele, a co ikdyby.... Co je jim do toho, jestli jsi nebo nejsi na ženský? V dnešní době..... Chtěla bych je vidět, kdybys jim to nevyvracela a naopak jejich teorii něčím podpořila :D
    Měj se prima, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přesně říkala moje dcera, i kdyby, co je komu potom.
      Ale vím, že o mně drbou, tohle mne ale vykolejilo, fakt.

      Vymazat
  4. Neboj, ti, co tě znají, ani ve snu nenapadne, že jsi lesba. Proč taky? Ač vdaná, mám také spoustu kamarádek, se kterými všude chodím. Tedy tam, kam muž nejde, protože ho to prostě nebaví (kino, divadlo, posezení v kavárně, hospodě, cukrárně...).I ony mají muže, ani jedna není lesba. Díky své rodině, přátelům i povaze je mi jedno, co si kdo o mě říká. Asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu musí člověk dozrát a mít zdravé sebevědomí,jinak to slabšího jedince porazí.

      Vymazat
  5. Mám pocit, že dřív se hned za vším nehledalo něco jiného. Pomlouvalo se, to ano, ale dnes se hned začne zkoumat, jestli ten dotyčný/ná není nějaký jiný. Také by mě takové drby rozčilily, rozbrečely. Jen nevím, jestli bych se takovým zlým pomluvám dokázala zasmát. Proto máš můj obdiv. A já Ti budu držet palce, abys poznala správného chlapa a těm drbnám vytřela zrak. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřīv se vše tutlalo, schovávalo pod sukni, násilí v rodinàch, sexuální orientace, jen aby se neřeklo.
      Smát se musím, protože jinak vych se zbláznila.

      Vymazat
  6. Též jsem byla svého času za lesbičku... a posléze za budoucí matku samoživitelku, protože jsem sice měla v pupku Otyla, ale zapomněla jsem se s nastávajícím otcem veřejně procházet po našem městě, aby bylo všem jasno :)

    A...náhodou..cesta na hřbitov by vůbec nemusela být marná! Víš co je tam sympatických vdovců, co budou výhledově volní?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme svazaní konvencemi, různými zvyklostmi a když někdo vybočí, je oheň na střeše.
      Na hřbitov chodím pravidelně, budu lépe koukat.

      Vymazat
  7. Neznám tě nijak dlouho, ale rozhodně by mne nenapadlo že bys byla lesba! O nás pro změnu po vsi koluje od doby co jsme se nastěhovali sem do gubernie že jsme STBáci. Proč by se jinak stěhovali Pražáci na ves a přitom tu nic po nikom nezdědili a neměli tu vůbec žádnou přízeň!Uvažování některých lidí je opravdu výživné (zvlášť na pidivsi) a myslím, že by sem občas měli zajíždět psychiatři a psychologové a pracovat tu na seminárních pracích a atestacích... materiálu by tu našli mnógo, mnógo.... ono se něco vyvrbí, neboj. Každý má někde tu svou doplňující se půlku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že vaši sousedi jsou kapitola sama o sobě, nezávidím!

      Vymazat
  8. Myslím, že pomlouvači si fabulacemi o životech jiných nahrazují prázdnotu těch vlastních. A někdy možná i touha ublížit. Těch prvních by nám jich mělo být nejspíš líto, ve druhém případě ... vlastně nevím. K podobné praxi se uchýlit neumími a ani umět nechci a zanášet si svůj svět nenávistí k někomu jinému taky ne. Každopádně nejlíp asi je dát najevo, že nás pomluvy nežerou... (ony pak trochu ztrácejí smysl), i když to může být těžké. Takže se myslím, žes to nakonec vyřešila nejlip, jak to šlo.
    Žij dál podle svého - je to tvůj život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si o ženě, která se mi stavěla do tváře jako největší kamarádka, obrázek udělala a jedno vím jistě, je to nesmírně zlý a zákeřný člověk.

      Vymazat
  9. Blondýnko, tohle znám moc dobře. Ty naprosto "pravdivé a ověřené" zprávy. Ale ať děláš co děláš, stejně se najdou lidé, kteří budou pomluvy vyhledávat. Já už jsem se naučila to neřešit a lesba jsem byla několikrát :-) A většinou jsem kývla, že ano. Mám nakonec mezi nimi i kamarádky, tak proč ne. Měj krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na zlobu, pomlouvání celkem zvyklá, ale teplá jsem tedy poprvé, no, musím si zvykat.

      Vymazat
  10. Blondýnko, taky mám ve svém okolí takové klevetné duše. Vesměs jsou to ale nešťastní a většinou i závistiví lidé.
    Přeji ti, ať se ti tvé přání vyplní a nebudeš se probouzet do smrti vedle Soptíčka :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych dodala, že ještě zlí, to je jako bonus pro mne.
      A děkuji ...

      Vymazat
  11. Simčo, štve mě, že se ti nějaké pipky dostaly pod kůži... Doufám, žes to té původce nandala. Je až k nevíře, jaké konspirační teorie dokážou drbny vyplodit. Nemají své životy dost zajímavé, tak nám musejí pomáhat s těmi našimi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle byla rána na solar, když člověk bojuje bez partnera, je to občas náročné a tohle je to místo, že když se někdo trefí, tak to bolí !

      Vymazat
  12. Simi, klevety, pomluvy, drby byly vždy, jsou a budou. Většinou je rozsévají lidi závistiví, plní vnitřní zloby a nenávisti ke všem, ke všemu. A také ti, co mají před svým vlastním prahem pěkně nablito, ale v tom hamtat nechtějí, to obloukem obcházejí. Znám takové. Já vždy říkám, no bude se o tom mluvit týden a pak si vezmou na paškál zase někoho jiného. Věřím, že se ti tahle zaručená zvěst dotkla, ale třeba to rozvířila vyhozená kradačka? Byla dopadená, tak se určitě chce mstít...
    Ty svou doplňující půlku zajisté najdeš, či spíše se ti objeví v životě ani nebudeš vědět jak!! Do té doby máš přeci báječné kamarádky, ne?
    Přeji ti dny naplněné pohodou, bez pomluv, drbů a závistivců kolem.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přesně vím, kdo za zaručeným info stojí a kdo to vypustil, také došlo k velice hlasité satisfakci, může být ráda, že nedostala po držce!

      Vymazat
  13. Souhlasím s tím, co napsaly Stᡡna a Janinka a dodávám: Já chlapa k životu nepotřebuju. Ovdověla jsem, když mně bylo 41 let a dětem bylo 16 a 2 x 12 let. Otčímem jsem jim vyhrožovala, když hodně neposlouchaly (jakože jsem něco musel říct až 3x!). Naučila jsem se letovat spoje tranzistorů, vymn졡novat membránu v karmě (= plynový průtokový ohřívač vody) a syslit prachy na vodo-plyno -elektro a jiné instalatéry...
    Na dovči, do divadla a do kina chodím s kámoškama. A nemám problém. Neměj ho taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tygřice, ale já chlapa potřebuji, nedokážu být bez pohlazení, bez lásky, bez citu, na membrány peču, ty nejsou pro mne důležité.

      Vymazat
  14. Simčo, drby jsou a budou. Jenom někteří si je berou víc osobně a to pak moc bolí. Říct Ti, vykašli se na to a neber si to, je jednoduché, ale chápu, že to jde těžko. A nejhorší je, že boj je marný, ony drbny si vždy něco najdou.
    A kamarádky jsou důležité, takže se kamaráď dál. :o)
    Přeji příjemné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, kamarádky jsou důležité, nedovedu si bez nich život představit, jsou obrovská podpora!

      Vymazat
  15. Každý by si měl zamést před vlastním prahem. Ale tady se s oblibou zametá těm ostatním a pod vlastní rohožkou je ztvrdlý bláto. Tuším, že tentokrát Tě to trochu semlelo...Žádný čekání na smrt s předplaceným místem v urnovém ráji, moje milá. Koukej jim to natřít a žij podle svého. A hlavní aktérce se to brzy vrátí jako bumerang.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Semlelo, bylo mi to hodně nepříjemné a velice mne to zaskočilo..hlavní aktérka je zlý, zákeřný člověk a obrovská drbna, zrušila jsem její doložku v mém životě, nesmí mi do něj, ona né !

      Vymazat
  16. Thank you,it is good material to read this post increases my knowledge. What a wonderful piece of information
    vex 3
    fnaf 2

    OdpovědětVymazat
  17. já se teda divím že to někdo ještě dneska řeší..chci říct i kdyby jsi byla..
    asi tak nějak očekávám že mi ostatní jen představí partnera a jestli to bude kluk, holka nebo fialový mužík mi může být jedno:-)

    já bych se i vsadila že to roznesla nějaká bába která ti závidí tu pohodu, užívání si, postavu atd atd
    za takovými řečmi jsou skoro vždycky ženy

    a jak si najít chlapa já nevím, já jsem v podstatě ráda že nemusím randit, protože to pro mě bylo vždycky utrpení
    ale lepší je hledat a nesmířit se s někým jen tak abych někoho měl protože najít nejlepšího kamaráda a milence v jednom je k nezaplacení, těžké ale krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bábu znám a dostala přes prsty.
      Můj poslední chlap byla veliká a intenzivní láska, vstoupil mi do života dvakrát a po něm se blbě hledá náhrada!

      Vymazat
  18. Simi, tohle téma je pořádná nálož, drby a starání se o to, kdo s kým je v jináči a honem domů na seriál, to mě nikdy nebralo.
    Po těžké nemoci kdysi jsem se rozhodla žít podle svého:
    Na zájezdy jezdím s kolegyní, případně s kamarádkou nebo sestrou, manžel občas
    ( přitisknut do kouta - ale nerad! )
    a neumím si představit, že bych se třeba do Irska vydala s někým, s kým nesouzním! ( plánuji na r.2019 )
    Pokud máš potkat toho pravého, dojde na to. Ale je to v České kotlině dost těžké.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poznat toho pravého je těžké a přitom hodně jednoduché, je jedno zda u nás nebo ve světě, když se zadaří, je to prostě pecka a já bych si ráda ještě jednu vyloupla !

      Vymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Nebýt toho posmutnělého konce, tak jsem se obět skvěle bavil. Nevím (nebudu říkat), jestli jsem za života prošel všemi těmi kategoriemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirečku, závěr nebyl posmutnělý, naopak, co když se setkám s borcem právě přitom přílivu teplého vzduchu !

      Vymazat
  21. Si pre mňa tá najkrajšia lesbička pod slnkom a ja snívam o tom, že som sa stal príťažlivá žena! Čo sa tak asi mimochodom rýmuje na slovo "lesbička"?!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panovníku, ty vždy víš, jak mi zvednou náladu a pěkně to opředeš erotickou zástěrkou !!!

      Vymazat
  22. Měj trpělivost a pochopení - jsou tací (v tvém případe bych hádala spíš na takové) kdo nemá ani ty kamarádky. Užívej si podle tvého, kdo takhle mluví, většinou jen závidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ráda svoji pohodu, svůj klídeček, ale k životu potřebuji lidi kolem sebe, jak přátele, tak kamarádky, takové, kterým můžeš říct úplně vše a nezneužijí to, naopak, pomohou a jsou po ruce.

      Vymazat
  23. Vybrala bych druhou cestu, a to zábavu. Ale nebreč, směj se tomu. Být lesbička není nic špatného, ikdyž jí nejsi. Za mnou takhle přišla kolegyně z práce s otázkou "Zda nejsem lesbička". Ne nejsem, ale měla dva důvody se mne zeptat, 1 důvod byl ten, že jsem po rozchodu s přítelem nechtěla nějakou dobu o chlapech ani slyšet a 2 důvod byl ten, že ona sama měla erotický sen ve kterém jsem bohužel byla objektem její touhy. Výsledkem bylo přiznání mé kolegyně, že BI, a že by si dala říct. Ne díky. Dnes se tomu směju. :) Nudistka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....no nekecej, hned i pozvání na rande, tak to se mi u ženy ještě nestalo, netuším, jak bych reagovala, asi maličko rozpačitě a pak bych vzala čáru !

      Vymazat
  24. No a co, i kdybys byla na ženský, co je komu do toho! Ať si každý zamete před svým prahem, než začne druhého pomlouvat...

    OdpovědětVymazat
  25. Z řečí si rozhodně nic nedělej, na lidi se vykašli...Když o Tobě nemluví, tak už jsi po smrti...Já vím mě se to kecá, já potkala před padesátkou asi toho nejlepšího chlapa ve svém životě :-)) A ukončila jedenáctiletý vztah...a nelituji :-) Určitě na tebe někde čeká ten pravý :-))

    OdpovědětVymazat
  26. Jé, no to je neuvěřitelný :-D Co ty lidi dokážou vymyslet, nad tím se někdy až tají dech. Každopádně buď nadšená, že máš tolik kamarádek, s kterými můžeš trávit čas, to je radost a velký dar. Do hledání držím palce - a lidi ať se pomluvami klidně udáví :-)

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.