pátek 27. ledna 2017

Kde jsou ti lovci ???...

...kde jsou ti mužští predátoři, kde jsou ti lvi salónů ??
Moje kamarádka je krásná, má plnou hlavu dokonalých vlasů / muži milují nádherné vlasy /, milý úsměv, dle mého i hodně v hlavě / bohužel to bývá na závadu /....a přesto všechno, tráví po rozchodu večery sama s knihou . Jde štěstí naproti a občas se seznámí s nějakým mužem na seznamce, když mi líčila svá setkání s možnými adepty, spadla mi čelist, ale život je třeba brát s humorem a potřebným nadhledem a zde máte výsledek ..

MUŽ č. 1....JAMES BOND....rozhodně tento adept disponuje dvojím agentstvím, musí ho platit Svaz sovětských republik, tak Američané, protože zásadně pracuje v ilegalitě.
Strašně rád by se s mojí krásnou kamarádkou sešel, ovšem nikoliv na veřejném prostranství či v nějaké kavárně, cukrárně či restauraci...tak to v žádném případě, pokud ke schůzce má dojít, tak pouze u něj v bytě, kde se budou oddávat lahvince červeného....cítíte tam tu konspiraci, cítíte tam to zapálení pro odhalování ...jistě je to dobytek, který takto oblbuje ženy a čeká pouze naivní roztažení půlek.

MUŽ č. 2....PRAOTEC ČECH....sympatický, úžasný, inteligentní chlap, který se nebojí sejít, který se nebojí družit...ALE...má dvě malé děti, kterým se chce věnovat na 1000% / dle mého chce být i hodně blízko své bývalé manželce a jak jinak než přes děti /. Takže v první řadě děti, v druhé řadě děti, v třetí řadě děti, pak nebožka a pak dlouho nic....taky vlastně nemá čas na vztah, protože žádný nemá. Zde jsem nepochopila vůbec, proč si pán dal inzerát, nepotřebuje partnerku, chce jen přátelství s bonusem roztažení půlek, když nemá zrovna děti. Navíc je ještě asi zamilován do matky svých děti, takže je zafixován a ještě dlouho bude na svou původní rodinu.

MUŽ č.3...TAŤKA ŠMOULA....pan Dokonalý, pan Božský. Tak tento chlap musel být na internetové seznamce bohem, vytříbený vkus, nezávislost z něho stříkala na míle, chlap s nadhledem, chlap soběstačný, živící se znalostí a prodejem vína, sám o sobě prohlašující, že je gurmánem s vytříbeným jazýčkem.
Přesně si dovedu představit mojí kamarádku, jak se přenádherně činčala na oběd těsně po vánočních svátcích do bytu pana Geniálního...byl to převlečený čuňák, v bytě měl bordel jako v tanku, bordel takového kalibru, že i na slavnostních příborech byla naschnutá vrstva jídla z měsíců předešlých. Kam se poděl ten elegán, ten muž s vytříbeným vkusem...utopil se v nánosu bordelu a svých lží, svých vizí, jak by si to v životě představoval.

MUŽ č.4 ... 46.AMERICKÝ PREZIDENT....jen tak si lze vysvětlit, proč se muž / dospělý / vyvlékne z rande a vymluví se na inauguraci amerického prezidenta Donalda Trumpa / teprve 45.americký prezident /. Kdyby ten den bylo MS v hokeji či fotbale, jsem schopna to pochopit ...ale když se někdo musí v pátek před víkendem dívat na zvolení prezidenta....asi doma nacvičuje sexistické postoje a blonďatou přehazovačku nebo obdivuje překrásný kostým paní prezidentové a přitom si hladí právě nasazené silonky a dotahuje si oční linku.

Abych nebyla pozadu a nevyprávěla jen reprodukované....i já jsem před lety měla skvělý nápad a odpověděla jsem na inzerát. Musím k muži vzhlížet, prostě musím, obstojí pouze silný jedinec a mně se takový ozval. Měl neuvěřitelné charizma, měl všechny atributy muže s vyřešenou minulostí, s hlavou plnou geniálních nápadů, inteligence, kdykoliv promluvil, šla jsem do kolen. Když toto všechno sedlo, poslali jsme si i fotografie...jo, nebudu kecat, pán se povedl i pro oko.
Jiskra přelétla, chtěl, abych okamžitě přijela, že se musíme okamžitě setkat, že není nač čekat.
Jediná podmínka...vezmi si lyže a hned přijeď, prosím. / slušně požádal, naléhal, toužil /
Jak si mám vzít lyže, když žádné nemám, když jsem naposledy lyžovala v prváku na zdrávce ????....už jsem ho nikdy neslyšela, už jsem od něj nedostala jediný email ....NENÍ DŮLEŽITÉ MÍTI FILIPA, ALE LYŽE !!!!

Tak to byly moje střípky ze života mužů a žen, bráno s humorem a s ideou, že SE TO ŠTĚSTÍ UNAVÍ A SEDNE NA VOLA...krásný víkend.

57 komentářů:

  1. Simčo, báječně jsi popsala typy mužů, kteří touží navázat kontakt prostřednictvím seznamky. Kamarádky, poté co se rozvedla a zůstala sama s dítětem, také zatoužila po lásce a vzájemném porozumění a reagovala na inzerát. Byla slepá a toho člověka si po dvou měsících vzala. Až pak vyplynulo, že má dítě v Příbrami, další dvě na Moravě a že se rád podívá na dno sklenky. Ty dva měsíce se dokonale přetvařoval. On pak sekl s prací, respektive byl odejit kvůli chlastu a z podpory na pracáku platil alimenty na své tři potomky. Kamarádka si ještě nějaký čas myslela, že ho napraví, ale pak po čas naznala, že měla raději zůstat sama.

    OdpovědětVymazat
  2. poučenie o tom, že není duležite mať filipa ale lyže je skvele ale celkovo ma članok riadne pobavil naozaj su toto muži akych človek stretne n zoznamke? panebože to aby sa človek bal online byť a žiť

    OdpovědětVymazat
  3. Zase se bavím. Ty jsi geniální spisovatel a tenhle blog by měl být vydán knižně. Co kapitola, to perla. Já bych měla strach se z někým seznamovat na inzerát. I když ve škole jsme 4 holky odpověděli 4 klukům v zeleném a já jsem pak měla problém se zamilovaného vojáčka, který se líbil i mým rodičům, zbavit.

    OdpovědětVymazat
  4. To je fakt síla, taky trávím večery sama s knihou nebo na blogu...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem se pobavila... S internetovou seznamkou mám také zkušenosti a žádný pan dokonalý z ní nikdy nevzešel. Lidé na seznamkách ze sebe totiž ve většině případů dělají někoho lepšího, někoho, kým samy vůbec nejsou, ale třeba by si přáli být... A proto pak setkání tváří v tvář bývá zklamáním. Vyprdnout se na nějaké seznamky... spíš vyrazit s přáteli mezi lidi a třeba přeskočí jiskra zrovna tam...

    OdpovědětVymazat
  6. Já dnes řešila opačný problém.

    OdpovědětVymazat
  7. Chachááá. Dnes jsi mi hodně zvedla náladu. Hele a víš, že jsem si dnes ráno dávala podobnou otázku? Začíná jaro (teplotně) tak jsem vyrazila na chaloupku. Zkontrolovat stav, projít se po pláži, zarelaxovat. A moji tři lovci dostali rýmičku a kašlík. Takže místo relaxu vařím čajíčky, podávám sirupky a ptám se, jak je možné, že už to v sobě mají od malička. U velkého bych pochopila, že s první nudlí píše závěť, ale prťavci? Fakt, kdyby je skolila nějaká děsná choroba, pochopila bych, politovala, pohladila. Ale tohle? Uf uf. Zkrátka i lovci mají své dny. Nechám je jejich osudu a jdu nafotit, jak nám v lednu krásně rozkvetly kytky na dunách.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to mě rozsekalo! I proto, že mám velmi podobné zkušenosti, nicméně na seznamku jsem zanevřela po pár pokusech v osmnácti, kdy se ukázalo, že exemplářů v ní nalezených je dost těžké se zbavit... Ale i tak jsem do doby, než jsem se před třemi lety konečně usadila, narazila na slušnou sbírku zkrachovalých existencí. Byl mezi nimi třeba Plešoun Studená ruka, Indián Přehnal-jsem-to-s-ohnivou-vodou nebo jeden Křeček či Telefonní stalker...

    OdpovědětVymazat
  9. Čtení opravdu dobré.Dcera má stejné zkušenosti-rozhodla se,že raději bude sama(vnuk už je dospělý).Ona si všechno opraví(technika),ruční práce po večerech... Bohužel to pochopila i vnučka.Je "na vdávání"taky chce raději zůstat sama po nemilé zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi jsem se pobavila. Skvělé.

    OdpovědětVymazat
  11. I já mám ten názor, že by se knížka od tebe moc pěkně četla    Moc hezké čtení, i když veselé to asi není Také mám kamarádky, které jsou samy, protože chlapi nejsou....Teda já jsem večer taky sama....přítel bydlí jinde a celkem nám to vyhovuje   

    OdpovědětVymazat
  12. Simonko, nemusím tuhle otázku řešit, ale asi bych raději sáhla po té knížce než nějakého nového chlapa, i když kdo ví?! Hezké odpoledne,

    OdpovědětVymazat
  13. [1]: Pokud se ty bábovky daj jíst, tak nejsem proti.

    OdpovědětVymazat
  14. [8]: Jé, nafotit? A kdy to bude? (trochu mi to připomnělo: "Mamí, už tam budem??" ).

    OdpovědětVymazat
  15. [14]: Téda, to bych do Tebe neřekla... Se Ti pěkně vybarvujou lístečky!

    OdpovědětVymazat
  16. [15]: Nemysli furt jen na jídlo..!!!

    OdpovědětVymazat
  17. [16]: Už (u mě v telefonu )Na netu později, teď jdu vařit bylinky

    OdpovědětVymazat
  18. [18]: Ale já se svým metabolismem můžu.

    OdpovědětVymazat
  19. [20]: No, tak to jedině, že bych se změnila na nějakej počítačovej virus - a prohlídla si je u Tebe v mobilu.

    OdpovědětVymazat
  20. Psychologické charakteristiky všech výšeuvedených mužů měly končit stejně:

    OdpovědětVymazat
  21. Simčo, opět jsi mne svým vtipným článkem dostala. Jak jsem ráda, že tyhle problémy řešit nemusím Přiznávám, že pro ženu, která se chce seznámit, to problém určitě je a po absolvování takových schůzek pomalu ztrácí naději na  seznámení s normálním chlapem. Tak, kde ti normální jsou? (Ale co je to normální chlap?)   

    OdpovědětVymazat
  22. Znám případ, seznámili se na inzerát, po čase se vzali a oběma nový vztah moc svědčí - asi to je jedna z mála výjimek. Přiznávám, že jsem tomu ráda, získala jsem skvělou příbuznou hezký víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  23. I já znám ze Seznamek šťastné páry. Nejen v mnohaletém manželství, ale i štastně zadaných bez papírových. Dokonce znám mladá děvčata kol 30 let, která se díky seznamce konečně šťastně zadala.

    OdpovědětVymazat
  24. [17]: Dori, tenkrát jsem byla ještě mladá, ztřeštěná... mi bylo jen dvaačtyřicet...

    OdpovědětVymazat
  25. [27]: Hele, pro mě budeš mladá klidně i jako dříve narozená, dokud se budeš chovat takhle. Jdu se podívat, zda na blogu prozrazuješ věk.

    OdpovědětVymazat
  26. Krásně jsi je vystihla, pány "lovce"    Ale moje kamarádka si po rozvodu před pár lety dala taky inzerát, první byl též dětmi zadaný - a hledal hlavně maminku k nim - ale s druhým to vyšlo a vede ještě dnes, po 4 letech Takže nezoufat, vytrvat!

    OdpovědětVymazat
  27. Taky mám hlavu plnou vlasů a myšlenek A zkušenosti s online seznamováním. Ale já jsem naivní truhlík, co dodává mužům optimismus A sama vybíravá

    OdpovědětVymazat
  28. Lyže? proboha proč? Uchyl na lyže? :)

    OdpovědětVymazat
  29. DÍKY VÁM VŠEM ZA NÁDHERNÉ KOMENTÁŘE !!!

    OdpovědětVymazat
  30. Byla jsem jednou na rande přes inzerát a děs, dotyčný všechno znal, všude byl, všechno zažil Také jsem se mu už víckrát neozvala

    OdpovědětVymazat
  31. 22: V podstatě jde jen o triviální problém, koho konkrétně je vlastně prvotní přání, týkající se oněch půlek, zda pánů a nebo dam ...

    OdpovědětVymazat
  32. Před psaním tiskacím písmem bych varoval, zvláště při grafologických posudcích, protože kdysi dávno mi jeden takový posudek sdělil v práci, že jsem zřejmě brutální masový vrah s velmi nízkou inteligencí. Protože jsme tehdy psali současně ještě IQ dotazník, a protože se mi ho zrovna nechtělo vyplňovat, tak jsem to vyškrtal náhodně a dosáhl hodnoty 46, a přišel do konfliktu s psychologem. Zachránilo mne že jsem zrovna podával dva patenty. Psaní tiskacím jsem si zvykl kdysi na jednom zahraničním školení, kde jsem poslouchal ruský komentář lektora a zapisoval to česky abych se s tím pak nemusel znova překládat.Pak jsem se již nedovedl přepnout.

    OdpovědětVymazat
  33. Taťka Šmoula měl být spíš taťka Šmudla.

    OdpovědětVymazat
  34. [38]: Mám dotaz...co dělá tak inteligentní chlap na typicky ženské, jednoduché drbárně ?

    OdpovědětVymazat
  35. [40]:Myslím, že jste mne značně přecenila zejména k výši mého IQ46 a tiskacím písmenům, ale občas  se tu vyskytuji,protože se cítím profesionálně deformován. Většinu života jsem prožil u počítačů, a byl jsem placen za to, že je vždy když vybouchnou, opravím, což j se mi i velmi často podařilo. Když se ocitnu na tomto blogu, mám zase dojem, že jsem otevřel jednu z mých oblíbených tiše hučících beden, cítím onen zvláštní pach izolace a vidím tisíce spletených drátů vedoucícj odnikud nikam, a cítím se neodolatelně nutkán, vzít opět osciloskop, zacyklit test, a dívat se na zajímavé průběhy, popisované však v dokumentaci u úplně jinak než je vidím na obrazovce v reálu.tento blog není vůbec jednoduchý jak tvrdíte, a jednoduchá není v podstatě ani žádná dámská drbárna. Ještě když jsme  u toho IQ46,jeden můj kolega, dvojnásobný inžených a kandidát věd dosáhl hned po mne IQ 82. Totálně ho to deklasovalo, a již druhý den přestal pracovat, a v pracovně na stole se mu začaly vršit hory  různých  IQ testů, na nichž od rána do pozdních nočních hodin pilně trénoval. Asi za měsíc si vzal dovolenou, navštívil organizaci Menza, a druhý den si přinesl v rámečku certifikovaný test i s IQ 165, potvrzenáý razítkem. Běhal s ním po celém ústavu s očima jak tenisové míče, a ostrakizoval předchozího testéra. Když jsem mu gratuloval, že v podstatě svým konáním prakticky dokázal mizivou hodnotu  IQ testu, který se je v případě nutnosoti schopen naučit libovolný blblec, začal mne nenávidět. Snažit se prakticky prokazovat svou inteligenci papírem s razítkem v rámečku to je jako snažit se prakticky prokazovat, že jsem snob tím, že si koupím soukromej tryskáč. Jak inteligence tak snobství je prostě vlastnost vrozená, a nedá se získat.

    OdpovědětVymazat
  36. [41]: Nooo... beru tu číslo, které jste napsal hodně s rezervou, když si vzpomenu na ta kvanta chemie a znalostí, kterými jste to minule rozjel, nebojím se, že vaše IQ je někde úplně jinde než co uvádíte.

    OdpovědětVymazat
  37. Nejinteligentnější ženu kterou jsem kdy poznal byla jedna ruská doktorka věd z kosmického městečka u Bajkonuru, která vždy když se v baru opila, vyprávěla o pozorovateli, který si před sebe dá zrcadlo, a začne se pohybovat stále větší rychlostí, a když dosáhne rychlosti světla, obraz v zrcadle zmizí, protože fotony nedolétnou. Než padala definitivně ze židličky jako poslední na zem, dopočítávala procentuální  pravděpodobnost toho,že Michelsonův pokus je naprostá fantasmagorie. Myslím, že osamělost je výsadou skutečných inteligentů. Ona strašně chtěla do Prahy, a jeden kolega si ji tam odvezl a oženil se s ní. Za dva roky se ocitnul v Bohnicích. Už když jsme letěli zpět, provázela nás řada zajímavých znamení. V hale Šeremetěva jsme nalezli plačícího Inda. Již čtyři dny nevzal nic do úst, a smířil se s tím, že zemře. Koupili jsme mu společně letenku do Prahy. Muž se ulkidnil, a přijal s vděčností naši pomoc. Když jsme přistáli v Praze Ruzyni / dnešní Veškrnovo/, Byly k Iljušinu přistaveny omylem o jeden metr kratší schody. Ind to pozoroval z okýnka, pak se apaticky rozplakal, a vzlykal:

    OdpovědětVymazat
  38. Zrovna jsem se dostala na náhradní NB, zprovoznila poštu a čtu 44. upozornění na nový článek mých blogových miláčků.

    OdpovědětVymazat
  39. [44]: Hlásím "error" ve svým předchozím nicku. To je tak, když bajadéra píše na cizím NB a nezkoukne, co odesílá   

    OdpovědětVymazat
  40. Zajímavý námět pro studující grafologie:

    OdpovědětVymazat
  41. Mám takový dojem, Simi, že lovci už byli uloveni.

    OdpovědětVymazat
  42. [43]: Úžasné...proč nepíšete ? Máte co nabídnout a nebo píšete ?

    OdpovědětVymazat
  43. [46]: Asi bych to neměla ...ale napíšu to...já mám pana Václava Klause ráda, vždy jsem ho měla ráda a budu ho mít ráda, včetně toho rozpadu, včetně arogance, včetně jeho kudrlin.

    OdpovědětVymazat
  44. Nezlobte se ptozo na mne, ale zřejěm jsem o stránku před Vámi, protože jsem přesně předpokládal co mi napíšete. Profesora Klause jsem studoval docela podrobně již od jeho studentských let, a jeho prvního mezinárodní politické exploze na finančním foru v Davosu v devadesátých letech minuléhom století.

    OdpovědětVymazat
  45. Kdysi strašlivě dávno, když jsem chodil do první třídy ZŠ jsme byli se školou na loutkovém divadle. Když se setmělo a poprvé se zvedla opona, zjistil jsem, že loutkám vedou k ručičkám a nožičkám provázky. Upozornil jsem na to svého malého kamaráda Rudu, který seděl vedle mně, ale ten mne okamžitě dehonestoval. Také ostatní děti mne rozčileně říkaly, abych mlčel, a sledovaly s očima jak tenisáky Kašpárka s princeznou. Uprostřed hry něco nahoře zarachotilo, a mezi loutky spadl půllitr piva, rozlil se, a tekl dolů do hlediště. za oponou se rozléhal rozčilený rozhovor, a opona divadýlka se spustila. Sebral jsem se ve tmě, a odešel dozadu. Otevřel jsem dveře, a tam c malé místnsoti mlátila nějaká šedovlasá paní bělovlasého pána jednou loutkou přes hlavu, a řvala na něj:

    OdpovědětVymazat
  46. no já taky rád čtu....takže se třeba potkáme v knihovně :P

    OdpovědětVymazat
  47. [50]: Končím s vámi...máte mě přečtenou

    OdpovědětVymazat
  48. [52]: Se mnou byly problémy nejen na divadle, ale celý život, je to dané tou charakteristikou v profilu....a to jsem nežila na akademické půdě jako vy...jediné v čem bych vám oponovala je skutečnost, že paní učitelka byla nejen kráva, ale hlavně soudružka ...pokud jste nebyl v první třídě po roce 1989     

    OdpovědětVymazat
  49. [51]: Ráda čtu, bohužel po první stránce usnu...nevýhoda četby     

    OdpovědětVymazat
  50. no já myslel čtení milující kamarádku :P až půjde do knihovny, tak se může dívat kolem a jistě se jednou potkáme

    OdpovědětVymazat
  51. Tak jeden exemplář kapříka bych tedy doma měla...

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE.